Mikkel Mac håber på nyt GT3-mesterskab med Ferrari i Portugal

Foto: Mikkel Mac Racing

Den danske Ferrari-kører er med i kampen om Le Mans Cup-titlen, når finalen i det prestigefulde mesterskab afgøres den kommende weekend på Portimao-banen i Portugal.

PORTIMAO, PORTUGAL, 25. OKTOBER 2019 – Når finalen i Michelin Le Mans Cup afgøres den kommende weekend på Portimao-banen i Portugal, bliver det med Mikkel Mac blandt titelfavoritterne. Den danske Ferrari-kører, som på suveræn vis vandt GT Open-mesterskabet i 2018, har store forventninger til finalen, der forventes at blive en benhård afslutning på sæsonen.

– Desværre havde vi en dårlig weekend på Spa-Francorchamps i slutningen af september. En påkørsel bagfra betød, at vi nu er bagud på point i mesterskabet, og derfor skal vi nu som minimum vinde finalen samtidig med, at vores tætteste konkurrenter ikke må slutte bedre end på en tredjeplads. Dermed er det ikke kun op til at os at sikre titlen, forklarer Mikkel Mac.

Mikkel Mac og medkører Fabien Lavergne har således forberedt sig grundigt sammen med Luzich Racing-teamet, som i samarbejde med AF Corse, Ferraris officielle fabriksteam, har sat alt ind for at opnå succes i weekenden.

– Vi har brugt onsdagen på at teste bilens setup, og udover at det gik rigtig godt med hurtigste tid i den ene session, har vi også haft mulighed for at ændre lidt på nogle parametre allerede inden den første officielle træning. Efter uheldet i sidste afdeling har bilen fået endnu mere opmærksomhed, så vi er sikre på, at alt virker, som det skal, forklarer Mikkel Mac.


– Men ellers skal vi bare gøre, som vi plejer. Vi går målrettet til opgaven, og på en bane som Portimao, som er en topmoderne racerbane med et oldschool og meget udfordrende layout, skal det nok blive et fedt ræs.

TIDSPLAN – MICHELIN LE MANS CUP
AUTODROMO INTERNACIONAL ALGARVE

Fredag 25. oktober
11.15 (12.15) – Træning #1 (60 min)

Lørdag 26. oktober
10.20 (11.20) – Træning #2 (60 min)
14.45 (15.45) – Kvalifikation (15 min)

Søndag 27. oktober
09.00 (10.00) – RACE (120 min)

Opdateringer og resultater: https://www.lemanscup.com/en/
Livestreaming (Youtube): https://goo.gl/KvUQdx

MICHELIN LE MANS CUP 2019

12.-13. april – Paul Ricard, Frankrig
10.-11. maj – Monza, Italien
13.-15. juni – Le Mans, Frankrig
17.-20. juli – Circuit de Barcelona-Catalunya, Spanien
20.-21. september – Spa-Francorchamps, Belgien
25.-27. oktober – Portimao, Portugal

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: