Den danske Ferrari-fabrikskører og regerende WEC-mester, Nicklas Nielsen, skal forsvare sin føring i FIA World Endurance Championship, når han stiller op til sæsonens anden afdeling på Portimao den kommende weekend.

For to uger siden sikrede han sig en femteplads i GT World Challenge-serien på Paul Ricard-banen i Frankrig, men den kommende weekend vil han tilbage på podiet, når anden afdeling af FIA World Challenge Championship afvikles på Portimao ved Algarve-kysten i Portugal. Den danske Ferrari-fabrikskører, Nicklas Nielsen, sikrede sig sammen med Alessio Rovera og Francois Perrodo og resten af AF Corse-teamet en suveræn sejr i sæsonpremieren på Spa-Francorchamps – og således er der en mesterskabsføring at forsvare for det hurtige trekløver.

Annonce:

– Vi har fået den bedst mulige start på sæsonen, så nu gælder det om at holde momentet. På Spa var vi ikke blandt de hurtigste i kvalifikationen, men vi lykkedes alligevel med at vinde løbet, hvilket ret tydeligt viser, hvor meget strategien betyder i de her lange løb. Der er flere point at kæmpe om denne weekend, hvilket kun gør det endnu mere vigtigt at sikre et godt resultat. Med 13 biler er GTE Am-klassen den største i serien denne weekend, og ulempen ved at ligge forrest i stillingen er, at samtlige konkurrenter står på spring for at overtage din plads. Så der skal kæmpes – men vi er klar, lyder det fra Nicklas Nielsen.

Anden runde af 2021-udgaven af FIA World Endurance Championship åbnes med træning fredag eftermiddag, mens lørdag byder på to yderligere træningssessions samt kvalifikation. Søndag skydes det otte timer løb i gang klokken 12.00 dansk tid og fans kan følge med live på TV 2 PLAY, Eurosport, Motorsport.TV samt på den officielle WEC-app.

FIA WORLD ENDURANCE CHAMPIONSHIP
TIDSPLAN – PORTIMAO

Fredag 11. juni
15.15 (16.15) – Træning #1 (90 min)

Lørdag 12. juni
09.35 (10.35) – Træning #2 (90 min)
14.00 (15.00) – Træning #3 (60 min)
18.00 (19.00) – Kvalifikation (10 min)

Søndag 13. juni
11.00 (12.00) – RACE (8 timer)

Følg med LIVE: Eurosport, Motorsport.TV, WEC App

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Skriv et svar