Nicklas Nielsen på Spa-Franchorchamps: Skal forsvare WEC-titel med Ferrari

2021_04_nicklas_nielsen_wec_spa_3
Foto: Ferrari Media

Den danske Ferrari-fabrikskører, Nicklas Nielsen, skal forsvare sin VM-titel i FIA World Endurance Championship, som skydes i gang den kommende weekend på Spa-Francorchamps.

Nicklas Nielsen vandt sidste år det prestigefyldte GTE Am-titeltrofæ i det officielle verdensmesterskab i sportsvogne, FIA World Endurance Championship, og i år vil den 24-årige Ferrari-fabrikskører gøre det igen. Danskeren stiller igen op for det italienske fabriksteam AF Corse sammen med franske Francois Perrodo, mens italienske Alessio Rovera er ny i bilen. Trekløveret deltog tidligere på ugen i den officielle WEC Prologue, som er en todages test forud for sæsonpremieren.
– Vores forberedelser gik som forventet, og vi kom godt igennem programmet. Alle teams gemmer lidt på farten op til premieren, så det er svært at sige, hvor hurtige vi egentlig er i forhold til vores konkurrenter. Men i vores egen garage er vi tilfredse, og jeg har selv en rigtig god fornemmelse. Vi glæder os alle sammen til at få skudt gang i en ny sæson. Jeg tror, at vi bliver rigtig hurtige, og dén følelse gør det naturligvis kun endnu mere spændende, lyder det fra Nicklas Nielsen.
– Jeg er vildt glad for at have fået en ny chance i verdens mest udfordrende sportsvognsserie samt ikke mindst muligheden for at forsvare min 2020-titel. Udover at vende tilbage til en perlerække af legendariske racerbaner betyder det også, at jeg sammen med mit hold er sikret en plads i 2021-udgaven af 24-timers Le Mans, hvor vi endte på podiet sidste år og naturligvis igen går efter en klassesejr.
2021-udgaven af FIA World Endurance Championship bliver afviklet over seks afdelinger, startende med weekendens sekstimersløb på Spa-Francorchamps. Hele 35 biler stiller op til sæsonpremieren, hvoraf Nielsen, Perrodo og Rovera har 12 biler at kæmpe imod i GTE Am-klassen. Programmet blev skudt i gang med officielle træningssessions torsdag, og træningen fortsætter fredag, hvor der også afvikles kvalifikation. Løbet flages grønt lørdag klokken 13.30 og transmitteres live på Eurosport, Motorsport.TV samt på den officielle WEC-app. Løbet sendes også på TV 2 SPORT lørdag aften klokken 23.30.
FIA WORLD ENDURANCE CHAMPIONSHIP
TIDSPLAN – SPA-FRANCORCHAMPS
Fredag 30. april
09.30 – Træning #2 (90 min)
14.00 – Træning #3 (60 min)
18.20 – Kvalifikation (10 min)
Lørdag 1. maj
13.30 – RACE (6 timer)
Følg med LIVE: Eurosport, Motorsport.TV, WEC App
Nicklas Nielsen Racing
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: