MB Racing klar til velgørenhedsræs i Københavns gader

Foto: MB Racing

KØBENHAVN, 30. JULI 2019 – MB Racing deltager den kommende weekend i Copenhagen Historic Grand Prix, hvor teamets Mercedes-AMG GT4 sendes på banen i velgørenhedsræset Race For Riget. Ronnie Bremer er bag rattet i racerbilen, hvor tilskuere kan betale penge for at få en hæsblæsende køretur som passager rundt på den spektakulære bybane.

Race For Riget, som også har deltagelse af andre kendte motorsportsprofiler og supersportsvogne, har siden starten i 2010 doneret over tre millioner kroner til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet. Alene sidste år blev indsamlet mere end 600.000 kroner.

– Copenhagen Historic Grand Prix er et af højdepunkterne på den danske motorsportskalender. Mens Danish Thundersport Championship holder sommerpause, er vi tilstede med vores Mercedes-AMG GT4, som vi sender på banen for at være med til at indsamle så mange penge som muligt til det gode formål. Vi glæder os til at give en masse mennesker en god oplevelse, lyder det fra Ronnie Bremer.

Med 510 hestekræfter fra en 4,0-liters V8 med biturbo bliver MB Racings Mercedes-AMG GT4 en af stjernerne i dette års Race For Riget. Der er tale om en rendyrket racerbil, som tidligere på året blev leveret fra fabrikken i sydtyske Affalterbach, hjemsted for Mercedes-AMG.

Kom til Copenhagen Historic Grand Prix og køb en tur


Bilen får racerdebut i den danske Special Saloon-serie senere på året og skal derefter indsættes i et internationalt langdistanceløb. Men inden da bliver det altså muligt for gæsterne til Copenhagen Historic Grand Prix at få en enestående tur i det specialbyggede passagersæde.

Race For Riget afvikles midt på dagen både lørdag den 3. august og søndag den 4. august. Begge sessions varer én time, og billetter købes på stedet. Af tidsmæssige årsager sættes kun et begrænset antal køreture til salg. Mere information findes på eventens website: www.chgp.dk.

Foruden deltagelsen i Race For Riget er MB Racing også repræsenteret til Copenhagen Historic Grand Prix med et stort VIP-område, hvor enhver deltager mod betaling kan få en ekstraordinært god oplevelse til motorsportsfesten på Bellahøj. Man finder mere information, herunder billetpriser og åbningstider, på MB Racings Facebook-side.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: