Der bliver iskold kamp til stregen, når Jan Magnussen stiller op til første udgave af på Porsche Race of Champions Snow + Ice Challenge på isen ud for nordsvenske Piteå.
Jan Magnussen har gennem sin mere end 35 år lange motorsportskarriere prøvet alt fra gokart til Formel 1, NASCAR, rallybiler og prototyper. Nu udfordrer den firedobbelte Le Mans-vinder igen sine racerevner med et nyt format, når han stiller op til Porsche Race of Champions Snow + Ice Challenge, som skyder 2022-udgaven af det legendariske Race of Champions i gang.
Det spektakulære event afvikles den 30. januar på en særligt anlagt isbane ved Pite Havsbad ved den nordsvenske by Piteå, godt 800 kilometer nord for Stockholm. Jan Magnussen stiller op mod andre internationale racerkørere, blandt andre den tyske Le Mans-vinder og tidligere FIA-verdensmester Marc Lieb og den svenske firdobbelte Porsche Carrera Cup Scandinavia-mester, Lukas Sundahl.
Alle racerkørere sætter sig bag rattet i identiske udgaver af en Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport. Begyndelsesvist deles konkurrenterne op i to grupper, hvorfra de bedste kørere går videre til en svensk og en international finale. Vinderne mødes i en superfinale, hvor årets Porsche Race of Champions Snow + Ice Challenge-mester kåres.
– Racerløb med pigdæk på en isbane? Det kunne jeg naturligvis ikke sige nej til! Stor tak til arrangørerne bag Porsche Race of Champions Snow + Ice Challenge for at invitere mig med til sådan et fedt event. Det bliver superfedt og spændende at prøve. Også selvom jeg på forhånd ved, at det bliver hårdt at kæmpe mod særligt en finsk rallystjerne. Jeg er temmelig begejstret over konceptet og glæder mig til at prøve kræfter med en helt ny disciplin, lyder det fra Jan Magnussen.
Porsche Race of Champions Snow + Ice Challenge afvikles søndag den 30. januar og vil blive sendt live på Viaplay.se fra klokken 11.45.
Jan Magnussen Racing

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply