Ronnie Bremer vandt Super GT-premiere i allersidste sving

Foto: MB Racing

Ronnie Bremer leverede et pragteksempel på en overhaling og sikrede MB Racing en mindeveværdig sejr i sæsonpremieren på OK Oktan 100 Super GT, som blev afviklet på Padborg Park søndag.

– Det var præcis dén sæsonstart, vi havde drømt om! Fantastisk at kunne starte et helt nyt program op og tage føringen fra første weekend. Kæmpe tak til hele crewet bag MB Racing, som har måtte vente i flere måneder på at komme på banen, og som igen har leveret en fantastisk indsats, lyder det fra Ronnie Bremer.

Ronnie Bremer var ikke hurtigste kører i de to kvalifikationssessions, hvor vejret svingede mellem vådt og tørt, og hvor MB Racing-køreren i begge tilfælde sluttede på en sjetteplads. Farten manglede til gengæld ikke noget, da det virkelig gjaldt, og således tog Bremer en sejr i weekendens første heat, mens andet heat – hvor de otte hurtigste biler fra første heat startede i omvendt rækkefølge – endte med en fjerdeplads. I den afgørende finale brillerede den erfarne racerkører ved at lave en overhaling på løbets sidste omgang og tage sejren få meter før målstregen.

Forinden havde Bremer kæmpet en hård kamp mod konkurrenten Ole Petersen, som gjorde alt for at forsvare sin føring. De to racerkørere leverede et spændende og underholdende ræs, og indtil Ronnie Bremer udnyttede en sjælden mulighed for at overhale rivalen indenom i svinget for enden af langsiden på Padborg Park, så det ud til, at MB Racing-køreren måtte nøjes med en andenplads.

– Jeg havde virkelig kæmpet for at komme forbi ham (Ole Petersen, red.), og selvom vi havde en underholdende battle derude, var jeg naturligvis træt af, at jeg kunne komme forbi. Chancerne var tæt på at være opbrugt, da der pludselig opstod en mulighed i allersidste sving lige inden målstregen. Det lykkedes at komme forbi, og det var faktisk en ret fed måde at vinde dét løb på, lyder det fra Ronnie Bremer.


Med de flotte resultater i første afdeling af OK Oktan 100 Super GT fører Ronnie Bremer og MB Racing nu mesterskabet i den danske sportsvognsserie. Hele feltet af biler er tilbage på Padborg Park igen, når anden afdeling afvikles den 11.-12. september.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: