Triumf i Sydafrika: Christina Nielsen vandt klassesejr i IGTC-finale

2019_11_cnr_igtc_kyalami_02
Foto: Christina Nielsen Racing

Christina Nielsen kørte lørdag aften sin Mercedes-AMG GT3 over målstregen på en førsteplads i Pro-Am-klassen i sæsonens sidste afdeling af Intercontinental GT Challenge på Kyalami-banen i Sydafrika.

KYALAMI, SYDAFRIKA, 24. NOVEMBER 2019 – Det blev en optimal sæsonafslutning for Christina Nielsen og resten af Strakka Racing, da hun sammen med Dominik Baumann og Adrian Henry D’Silva kørte den brølende Mercedes-AMG GT3 over målstregen på en førsteplads i Pro-Am-klassen i lørdagens ni timer lange løb på Kyalami-banen.

Det var trioens anden klassesejr i Intercontinental GT Challenge-mesterskabet, som siden februar har været verden rundt og gæstet baner som Bathurst i Australien, Laguna Seca i USA og Spa-Francorchamps i Belgien. Nielsen, Baumann og D’Silva tog også sejren i sæsonens næstsidste afdeling på Suzuka i august.

– Det var præcis den afslutning, vi havde drømt om. At tage to klassesejre i træk i så benhårdt et mesterskab som Intercontinental GT Challenge er en stærk præstation og skyldes ganske enkelt en suveræn indsats fra hele holdet. Vi kørte et fejlfrit løb uden tekniske problemer eller kontakt med konkurrenter, og takket være en god strategi og en bil, som kørte fantastisk, kan vi slutte sæsonen på den bedst mulige måde,” lyder det fra Christina Nielsen.

– Det har været en fed sæson, både at køre med så ambitiøst og professionelt et team som Strakka Racing, og samtidig at deltage i nogle af årets mest udfordrende langdistanceløb på berømte racerbaner i hele verden. Stor til hele holdet bag Strakka ikke mindst Mercedes-AMG!


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: