Yngste kører nogensinde: Conrad Laursen debuterer i Ferrari Challenge for Formula Racing

Foto: Prema

Conrad Laursen bruger sommerpausen fra Formel 4-mesterskaberne til at debutere i Ferrari Challenge Europe for danske Formula Racing. Den 16-årige dansker bliver den yngste kører i mærkeserien nogensinde.

Conrad Laursen har ikke slukket for motoren, mens han holder sommerpause fra de italienske og tyske Formel 4-mesterskaber. Den 16-årige racerkører gør sig nemlig klar til sit første racerløb i en GT-bil, når han den kommende weekend debuterer i Ferrari Challenge Europe på Hockenheim. Danskeren stiller op i Trofeo Pirelli Am-klassen for danske Formula Racing, som i øjeblikket fører teammesterskabet i den prestigefyldte mærkeserie.

– Det bliver vildt spændende at prøve kræfter med en GT-bil, og jeg er glad for at kunne gøre det sammen med Formula Racing, som i flere år har støttet mig i mine raceraktiviteter. Det er ikke en ny karrieregren for mig, men det bliver spændende at prøve noget nyt og helt andet, mens der er sommerpause fra Formel 4-mesterskaberne. Jeg glæder mig virkelig til at opleve, hvordan det er at køre ræs i en GT-serie, og jeg håber, at jeg kan være med til at udbygge teamets føring i det samlede mesterskab, lyder det fra Conrad Laursen.

Conrad Laursen kan med sine blot 16 år og to måneder skrive sig ind i historiebøgerne som den yngste deltager nogensinde i Ferrari Challenge Europe-serien. Det er i øvrigt en anden Formula Racing-kører, som holder rekorden som den yngste løbsvinder, nemlig finske Luka Nurmi, som i 2021 vandt sit første løb i en alder af 16 år og 11 måneder.

Fjerde afdeling af Ferrari Challenge Europe skydes i gang med træning fredag den 22. juli, mens weekendens to kvalifikationer og 30-minutters-løb finder sted lørdag den 23. juli og søndag den 24. juli. Alle sessions kan følges live på Viaplay og på seriens eget website og YouTube-kanal.


Conrad Laursen Racing/Formula Racing

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: