Stentved Racing opruster til 2020 sæsonen

Foto: Stentved Racing

2019 blev et år med både op og nedture for det nystartede Stentved Racing, bestående af kører, Nick Stentved og Teamchef samt mekaniker, Bo Stentved.
Men vigtigst af alt så endte det ud med en sejr i mesterskabet, i Youngtimer 3, samt det generelle Youngtimer mesterskab.

“Det har været super fedt, endelig at komme igang med at køre, efter så mange år med andre funktioner rundt omkring på de danske racerbaner. Det har været min drøm siden jeg var helt lille, hvor jeg blev taget med til ræs af min far, da han var mekaniker hos diverse DTC teams.
At kunne vinde mesterskabet i første sæson, og samtidig sætte 2 nye banerekorder ind, er en drøm som går i opfyldelse, og det giver bestemt blod på tanden til næste sæson.” siger Nick Stentved.

2020 sæsonen byder på nye udfordringer i den hurtigste Youngtimer klasse, hvor der bestemt bliver gået efter en top 3 placering i mesterskabet.

2020 bliver også året hvor vi udvider teamet til 2 biler, da Claus Svanholm, som i 2019 blev 3’er i Youngtimers klasse 2, ligeledes i en BMW E46, har valgt at slå sig sammen med os.

“Jeg ser frem til et super samarbejde med både Bo og Nick, hvor vi vil deltage i alle gældende afdelinger, og selvfølgelig gå efter en topplacering i klasse 2 mesterskabet.” Siger Claus Svanholm.


Teamchef og mekaniker Bo Stentved er også optimistisk.

“Vi ser frem til en god sæson, med 2 kørere som begge har vist i sæsonen 2019, at de har hvad der skal til for at være med i toppen af deres klasser, så vi glæder os til at bevise dette i 2020 også.”

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: