FSP F4 Academy

Foto: Renault F4 Danmark

Uanset om målet er Formel 1, Le Mans eller bare at lære at køre racerbil er Formel 4 et rigtigt godt valg. Her lærer kørerne at tumle en rigtig racerbil samtidigt men at de kører i Danmark og dermed kan få en sponsorbase som de kan arbejde videre med.

Vi får tit spørgsmålet om det ikke er for tidligt at starte i Formel-sporten allerede som 14-årig. Svaret er faktisk ret simpelt, det kan det være, men der er også mange kørere som er modne nok. For rigtigt mange kartkørere vil valget nok stå mellem at skifte til senior kart eller skifte til bilsport og det vil være forskelligt for den enkelte hvornår det skifte vil være det rigtigt.

For at tiltrække nye og flere kørere til F4 præsenterer FSP et nyt koncept til F4 hvor vi har forsøgt at få prisen derned hvor vi mener du skal være for en junior formel klasse i Danmark.

FSP er nok det mest erfarne danske team inden for formel-sporten med mere end 10 danske mesterskaber bag os. Kørere i vores team har altid adgang til hinandens data samt onboardvideo, således at kørerne kan udvikle sig bedst muligt, for os er det vigtigt at kørerne udvikler sig og det skal vi støtte op om i videst muligt omfang.

I løbet af februar og marts planlægger vi på at gennemføre samlinger med elementer inden for datalogging, mentaltræing, præsentationsteknik, medietræning samt kost og fysisk træning.


Med udgangspunkt i en sæson med 8 løb med nye dæk til hvert løb, service af racer mellem løb, transport af racer, telt og adgang til vore mekanikere og engineers samt leje af bil hos High Class Racing bliver det samlede budget 364.000,-+moms. Hertil skal eventuelle skader tillægges og vi forventer også at køreren selv stiller med personligt sikkerhedsudstyr. Testdage vil ligge på 11.500,-+moms og dæk.

Du skal være velkommen til at kontakte teamejer Alex Stubberup Frederichsen på enten mobil 26 187 321 eller email info@frederichsen.dk for en uforpligtende snak eller mere information.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: