Racing for Denmark-netværket gearer op til 2020

Foto: DASU

Racing for Denmark støtter i 2020 Christian Lundgaard og Frederik Vesti på vejen mod motorsportens absolutte top – Formel 1. De to danske talenter er godt på vej, og nu får både virksomheder og private danskere endnu større mulighed for at blive del af rejsen.

Dansk motorsport har sjældent stået stærkere. Vi har med Kevin Magnussen en dansker i det meget eksklusive F1-felt, vi har med Michael Christensen en dansk verdensmester i langdistance-race og vi har danske kørere med fremme i en lang række internationale mesterskaber.

Men det kræver mere, hvis det solide, danske aftryk på international motorsport skal bevares. Derfor gearer Racing for Denmark nu op og giver mulighed for, at de danske talenter kan støttes i større eller mindre grad af private som virksomheder.

Det sker gennem Racing for Denmark-netværket, der blev etableret i 2017. Lige som tidligere er der mulighed for at blive medlem af en eksklusiv klub, hvor man med sit medlemskab får invitationer til to årlige, eksklusive netværksmøder hvor man bl.a. kan møde kørerne, der får støtte, invitationer til Dansk Motorsport Award, i særlige tilfælde paddock-adgang til F1-løb og meget mere.

Til 2020-sæsonen bliver det muligt for motorsportsfans at blive del af netværket også i en lidt mindre skala. Racing for Denmark åbner nu en webshop, hvor man kan støtte stortalenternes vej mod Formel 1 gennem merchandise og donationer.


Det er også muligt på sigt at hente en app til sin smartphone. I appen får medlemmerne nyheder, videoer og meget mere om racerkørerne i Racing for Denmark-programmet. Appen bliver abonnementsbaseret, og abonnementet går til støtteprogrammet.

”Dansk bilsport står i 2020 i en unik situation hvor to unge kørere banker på døren til Formel 1. Det forpligter DASU til at yde en ekstraordinær indsats for at hjælpe, og det er formålet med projektet”, siger Bo Baltzer Nielsen, sportschef i DASU, der administrerer Racing for Denmark.

”Jeg er utroligt glad for at have Racing For Danmark med endnu engang. Støtten og hjælpen økonomisk er fantastisk, men det er også troen og opbakningen. Jeg er taknemmelig for danskernes hjælp og vil gøre alt hvad jeg kan for at levere, når det gælder”, siger Christian Lundgaard, FIA Formula 2 Championship-kører hos ART Grand Prix og støttet af Racing for Denmark.

”Jeg er rigtig glad for at være en del af Racing for Denmark, fordi initiativet generelt skaber øget opmærksomhed omkring den sport, der betyder ALT for mig. Jeg håber, at jeg med min involvering og den opbakning, jeg er heldig at have fra mine danske fans, kan få endnu flere til at støtte op om projektet. Det vil betyde meget, hvis jeg også på den måde kan være med til at bane vejen for en anden ung kører en dag”, siger Frederik Vesti, FIA Formula 3 Championship-kører hos Prema og støttet af Racing for Denmark.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: