Rennsport inden DM-Finalen: Med i kampen om danmarksmesterskabet

Foto: Denner Photo

KØBENHAVN, 28. SEPTEMBER 2019 – Det har indtil videre været en succesfuld 2019-sæson for Rennsport, som med Jesper Blom bag rattet af teamets Porsche Cayman GT4 Clubsport fortsat er førende i GTB-mesterskabet i Special Saloon Car. Med fire podieplaceringer i de seneste to afdelinger på henholdsvis Jyllandsringen og Ring Djursland er der høstet point nok til at forsvare føringen.

– September bød på to afdelinger af Special Saloon Car, hvor særligt Grand Prix Danmark på Jyllandsringen startede godt. Her sikrede vi pole position i kvalifikationen, men valgte desværre regnvejrsdæk i weekendens første heat, hvor banen tørrede hurtigere op, end vi havde forventet. De to følgende heat spillede heller ikke optimalt, da vi kæmpede med en langsommere bil foran os og desuden blev ramt bagfra af en anden konkurrent i weekendens sidste heat. Alligevel lykkedes det os at slutte på podiet, lyder det fra Jesper Blom.

Jesper Blom: Spændende finale venter

Den hurtige Porsche Cayman GT4 Clubsport fik dog kun mindre skrammer i sammenstødet, og med en tredjeplads og to fjerdepladser udløste Grand Prix Danmark-løbene point nok til at forsvare mesterskabsføringen i GTB-klassen – og desuden avancere til en flot andenplads i det samlede mesterskab.

– På Ring Djursland var vi mere stabile og sluttede på andenpladsen i alle sessions. Vi fandt en masse tid, endnu en gang takket være vores fantastiske crew, men uanset hvad vi gjorde, kunne vi ikke matche vores rival i den lidt kraftigere og lettere Porsche 911 Cup-racer. De tre andenpladser i løbene sikrede dog point nok til at forsvare vores positioner i såvel GTB-klassen som i det samlede mesterskab, og dermed er der lagt op til en spændende finale på Jyllandsringen, forklarer Jesper Blom.


Næste opgave for Jesper Blom og resten af Rennsport bliver således DM-Finalen på Jyllandsringen i den kommende uge, weekenden den 5.-6. oktober.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: