Sidste års nr. 2 i Aquila Synergy Cup Max Brink Eneberg er tilbage på et kort visit i Synergy Cuppen. Max kører i bil nr. 99 der er blevet ledig den 22. – 23. september da Bastian Buus er til VM i gokart i Kristianstad i Sverige.

Max kørte Hele sæson 2017 i Aquila Synergy Cup og havde mange gode dueller med Kevin Suenson som dog endte med at vinde mesterskabet med 492 point mod Max’ s 476, så det var spændende lige til sidste løb. Nu kom der en mulighed for Max hvor han kan sætte tingene på plads. Max glæder sig til at køre mod Kevin Suenson og alle de andre deltagere igen.

Annonce:

Max er klar over der er en flok unge mennesker der kører stærkt, men han håber på at gøre en god figur til de 3 løb på Ring Djursland i den kommende weekend. Ellers har Max brugt dette år på at skrue lidt i racerbiler bl. a. DST og Aquila bilerne.

Vi siger ”Welcome back” til Max Brink Eneberg og håber du får et godt racerløb.

Det bliver en spændende weekend den 22. – 23. september. Mange bilklasser deltager.

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply