Romeo Haagh racer for Danmark i FIA Karting Academy Trophy

Foto: DASU

Det bliver Romeo Haagh, der skal forsvare de rød/hvide farver i FIA Karting Academy Trophy 2023. Den internationale serie gæster endda Lolland i juni. Den 12-årige gokartkører Romeo Haagh fra København NV skal i 2023 køre for Danmark og DASU i FIA Karting Academy Trophy, det internationale motorsportsforbunds serie for unge kartingkørere.

FIA Karting Academy Trophy er kendetegnet ved at det er en stærk platform for unge køreres udvikling og læring. At man kører i ens materiel betyder, at der kan fokuseres 100% på kørerens udvikling. Det er også i 2023 DASUs klare målsætning at sende en repræsentant, der kan repræsentere Danmark på bedst mulige vis, samtidig med at serien kan bidrage til kørerens langsigtede udvikling. I 2023 er FIA Karting Academy Trophy endnu mere interessant set med danske briller, da 2. afdeling af serien køres på dansk grund i Rødby – det sker i forbindelse med den storstilede EM-afdeling på dansk grund.

“Romeo har i løbet af de sidste mange år imponeret med en kontinuerlig udvikling. Han har i løbet af de sidste år vundet DM i tre forskellige klasser, senest vandt han sidste år DM i OK Junior i sit første år i klassen, ligesom han internationalt fik vist prøver på sit talent. Vi håber, at vi med pladsen i FIA Karting Academy Trophy kan støtte Romeos fortsatte udvikling, samtidig med at vi tror på Romeo kan repræsentere DASU på bedste vis, og forhåbentligt også fortsætte vores tradition med pæne resultater i det efterhånden traditionsrige mesterskab,” siger Jacob Nørtoft, talentansvarlig i DASU.

Ikke helt overraskende er det også en lykkelig Romeo Haagh, der nu kan tage hul på 2023-sæsonen på bedst tænkelige måde.

”2023 begynder på den helt perfekte måde med at jeg er udtaget til at skulle kører FIA Karting Academy Trophy. Det er en drøm, der nu går i opfyldelse. Og jeg føler mig rigtig heldig; 2. afdeling skal køres på Rødby Karting Ring, der er en af mine favoritbaner. Og jeg glæder mig til at køre på Cremona i Italien og Steel Ring i Tjekkiet. Det er nye og mega  fede baner. Jeg kan slet ikke beskrive med ord, hvor meget jeg glæder mig til det gokarteventyr, jeg skal på. Jeg er kun 12 år og skal repræsentere mit land, det bliver bare ikke større,” siger Romeo Haagh, der er medlem af klubben BGK.


Romeo Haagh skal, ud over FIA-serien, også køre udvalgte andre løb både herhjemme og i udlandet.

DASU

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: