Kevin Rossel får plads i Lamborghini Super Trofeo World Finals

191148818_796390414347165_1623974553525236418_n.jpg
Foto: Fotospeedy

Sæsonen sluttes med et brag i Super Trofeo, når det bedste kørere fra flere kontinenter skal dyste om, hvem der først får Lamborghinien over stregen. Det sker i forlængelse af den sidste afdeling i den europæiske del på Misano-banen i Italien.

Alt godt til den, der venter, siger et gammelt ordsprog, og noget tyder på, at tålmodigheden belønnes for Kevin Rossel, når vejlenseren får lov at slutte sæsonen af på øverste hylde.

Det sker i World Finals i Super Trofeo, hvor kørere fra flere kontinenter skal krydse klinger om den mest prestigefyldte titel. Først venter sidste afdeling af den europæiske sæson på Misano i Italien, inden det går løs mod konkurrenterne fra andre serier, og den unge østjyde ser i den grad frem til udfordringerne.

– Det er alt det, som jeg elsker ved racerløb. Her får vi chancen for dyste mod de bedste, mens vi har en chance for at vise, hvad vi kan som team, og hvis vi sætter de bedste ting fra sæsonen sammen, så tror jeg også, at vi har en chance for at få tingene til at gå op i en højere enhed, så vi laver et topresultat. Det er så fed en mulighed for at vise sig frem som kører, og det er det, vi har kæmpet for i så lang tid. Det hårde arbejde bærer frugt, og det skyldes også, at mine sponsorer bakker helhjertet op. Jeg er så glad for, at jeg kan betale dem tilbage ved at være til sådan en sæsonfinale, konstaterer Kevin Rossel, der også ved, at der bliver kamp om hver millimeter.

– Når tingene skal afgøres, så er der bare ekstra kul på, men det er det, vi lever for. Nu har jeg været med i Lamborghinis Young Driver Program de seneste par sæsoner, så jeg ved jo, at der er kig på mig, og jeg skal blive ved med at vise mig frem, så jeg hele tiden tager de næste skridt. Vi er her alle sammen for at vinde, og nåleøjet er ikke særligt stort, men det handler om at tro på sig selv og tage chancen, når den er der. Det går jeg efter på Misano, hvor jeg også føler mig ganske godt tilpas, og det er jo en god start på så stor en sæsonafslutning, lyder det afslutningsvis fra Kevin Rossel, inden den kommende weekend, hvor året rundes af på den italienske østkyst.


Kevin Rossel

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: