Rossel i overraskende dansk comeback

Foto: Kevin Rossel Racing

Den forsvarende danske mester i Super GT vender tilbage til serien for en stund, og Kevin Rossel kommer med ambitioner efter den seneste sejr på Nürburgring i Super Trofeo, hvor han også har fået plads i Lamborghinis Young Driver-program.

Når Super GT-feltet på lørdag indtager Padborg Park, er det med et velkendt ansigt tilbage i flokken, da den forsvarende mester, Kevin Rossel, for en stund er tilbage på de danske baner. Så sent som sidste weekend triumferede han på Nürburgring i den europæiske Super Trofeo-serie, hvor han også er blevet udvalgt til Young Driver-programmet, men der er blevet plads til at kombinere succesen på de internationale baner med en dansk gæsteoptræden.

– Det bliver vildt sjovt at komme tilbage på den bane og til den serie, hvor jeg startede min bilkarriere, og det er på alle måder en hjemmebane for mig. Der har jeg godt nok hamret mange omgange, og selvom det er en ny bil, så kender jeg biltypen rigtigt godt. Derfor kommer jeg da også for at vinde, og ellers kunne jeg lige så godt blive hjemme, lyder det med et smil fra Kevin Rossel, der glæder sig til kampen mod det stærke, danske felt.

– Når man får chancen for at køre racerløb, så siger du ikke nej, og jeg tager gerne konkurrencen op. Vi kommer til at konkurrere på helt lige vilkår, hvor gæstekørere tidligere har haft fordele af nye dæk, men i år har alle nye dæk til hver afdeling. Det bliver spændende at måle sig med både gamle konkurrenter og nye kørere, og så er det fedt at få lejlighed til at vie flaget herhjemme. Jeg ville gerne have lavet noget for mine sponsorer, men der er stadig nogle begrænsninger for tilskuere, og så må jeg sørge for at vise dem ekstra godt frem på bilen. Vi tror på et godt resultat, og jeg er trods alt forsvarende mester, så selvom der nok er nogen, der gerne vil slå mig, så skal jeg også vise lidt, slutter Kevin Rossel, inden han igen er tilbage i Super GT, hvor der køres kvalifikationsløb fredag, mens der afvikles tre heats lørdag.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: