Rossel triumferer på Nürburgring

Foto: FotoSpeedy / Kevin Rossel

Forventningerne var store på forhånd, men Kevin Rossel levede til fulde op til dem, da han to gange kom på podiet i Super Trofeo på Nürburgring. Særligt sejren i Race 2 lunede for den talentfulde østjyde, der netop er blevet en del af Lamborghinis Young Driver-program.

Han havde på forhånd sat næsen op efter metal, da Super Trofeo-serien i denne weekend indtog den legendariske Nürburgring, og det skulle vise sig at holde stik for Kevin Rossel, der sammen med den italienske makker, Alberto Di Folco, kom på podiet i begge af lørdagens løb.

Først blev det til en tredjeplads, inden det stærke makkerpar satte trumf på med en sejr i det afsluttende løb, og dermed kunne Kevin Rossel allerede smage sejrens sødme i den bare anden afdeling i den for ham nye serie.

– Det er helt vildt fedt, og det er en fed følelse at stå her allerede. Det var et vigtigt skridt mod mesterskabet, som hele tiden har været det overordnede mål, men det gør ikke noget, at vi allerede tager metal med hjem. I forhold til Young Driver-programmet, så er det også fantastisk reklame for mig selv, og jeg er bare rigtig, rigtig glad lige nu, lød det det fra Kevin Rossel umiddelbart efter løbet, hvor det afsluttende Race 2 forløb lige efter planen.

– Vi vidste efter kvalifikationen, at vi havde en god chance for at komme på podiet i Race 1, og vi troede på, at vi kunne vinde Race 2, så det er fantastisk, at det hele flasker sig. Alberto Di Folco skulle ud og presse fra start, så vi kunne slå et hul, og så skulle jeg kontrollere den hjem, og det lykkedes til fulde. Det er fedt, at vi har styr på det hele vejen igennem, og jeg vidste, at jeg kunne vinde, da jeg satte mig i bilen. Jeg prøvede det en del gange i Super GT sidste år, hvor det tit handlede om at køre den hjem, og der er det bare med at bruge hovedet og holde det køligt, konstaterede Kevin Rossel, der fik et par ekstra pokaler med hjem til kaminhylden efter sin bare anden afdeling af Super Trofeo.


Næste afdeling køres efter planen i Barcelona i starten af oktober, og her har Kevin Rossel igen mulighed for at jagte point i topstriden.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: