Rossel vil fortsætte stimen i Barcelona

Foto: Fotospeedy

Det er blevet til podiepladser både i den seneste afdeling af Super Trofeo, og da Kevin Rossel gæsteoptrådte i den hjemlige Super GT. Den tendens vil han gerne fortsætte, når Lamborghinien skal slippes i Barcelona.

Normalt ville sæsonen være i sin afsluttende fase, men meget er som bekendt anderledes i år, hvor Kevin Rossel i den kommende weekend kører den tredje af fem afdelinger i årets Super Trofeo-serie. Det sker i Barcelona, hvor han netop har kørt test, og den unge vejlenser glæder sig til at følge på den seneste afdeling, hvor det blev til podiepladser, hvilket også var tilfældet, da han gæsteoptrådte i den danske Super GT som forsvarende mester.

– Det er en fed bane, som er ny for mig, men jeg havde en god og vigtig test, og så har jeg tæsket løs i simulatoren for at få lidt mere føling med den. Det gør en stor forskel, at vi har mulighed for at teste så meget, og jeg ser det som et vigtigt midtvejspunkt, hvorfra tingene begynder at hælde den ene eller anden vej. Det bliver ikke afgjort her, men det er godt at være med fremme, og vi skal som minimum gå efter at holde samme snor i den førende bil, som vi har nu. Vi er tæt på andenpladsen i serien, så den kigger vi også lidt på, men det vigtigste er, at vi ikke kommer længere fra førstepladsen og måske endda lidt tættere på, fastslår Kevin Rossel, som derfor også har udpeget de største konkurrenter.

– Vi ved godt, hvem vi helst skal køre fra, og det tænker vi da over i alt, hvad vi gør. Vi lærer stadig hinanden bedre og bedre at kende i teamet, og jeg tror på, at vi kan blive med at flytte vigtige procenter, så vi hele tiden bliver lidt bedre sammen. Det gælder både sammen med min makker, Alberto Di Folco, men også resten af holdet, siger Kevin Rossel, som glæder sig over, at der nu er dansk konkurrence i feltet i skikkelse af Noah Watt, som han oprindeligt skulle have delt bil med.

– Det er fedt, at Noah er tilbage, og jeg under ham virkeligt muligheden, for han er et stort talent. Nu kommer vi til at køre mod hinanden i stedet for som makkere, men det bliver en sjov konkurrence, og han sidder også i en god bil, så det skal nok blive interessant. Jeg går selvfølgelig efter, at vinde konkurrencen om at være stærkeste dansker, men det skal nok blive en god duel, lyder det afslutningsvis fra Kevin Rossel med et smil, inden banen ved Barcelona indtages i dagene fra 9.-11. oktober.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: