Så blev Ib Kraghs nye rallybil afsløret

Ditte-Kammersgaard-og-Ib-Kragh-løftede-sløret-for-dekorationen-af-den-nye-rallybil
Foto: IK Rally

Mange har spurgt. Mange har været nysgerrige. Hvordan ser den ud? Hvad er der under motorhjelmen? Hvordan bliver den nye rallybil dekoreret? Torsdag eftermiddag løftede Ib Kragh så sløret for de nærmere detaljer omkring den bil, han i 2019 skal forsøge at forsvare sit seneste Danmarksmesterskab med.

Ib Kragh havde valgt au2parts hovedkontor i Brabrand til præsentationen. Under et tykt sort dækken stod den nye rallybil gemt for de mange nysgerrige blikke, og efter en interviewrunde tog Ib Kragh sammen med sin co-driver Ditte Kammersgaard fat i dækkenet og afslørede bilen og ikke mindst dens dekoration.

Hvid, grå og lysegrøn var de farvenuancer, rallybilen var blevet dekoreret i, og herefter fik de mange forsamlede lejlighed til at tage den hurtige Skoda Fabia R5 i nærmere øjesyn. Motorrummet blev checket. De smalle sæder blev prøvesiddet, og der blev spurgt ind til de tekniske detaljer, inden Ib Kragh til sidst gav en lille forsmag på rallybilens lydkulisse, da han startede motoren.

Første gang, hvor Ib Kragh og Ditte Kammersgaard for alvor skal prøve den nye rallybil, bliver i slutningen af marts, hvor de deltager i en rallytest i Roskilde som optakt til sæsonen.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: