Toppen af dansk karting mødes, når Dansk Super Kart skydes i gang den kommende weekend. Det sker på Rødby Karting Ring, hvor et rekordantal kartingkørere mødes i første afdeling af tre.

Mere end 100 kartingkørere er tilmeldt løbene på Rødby Karting Ring, når det i weekenden går løs med første afdeling af Dansk Super Kart, DSK. Rødby Go-Kart Klub på Lollands sydspids lægger dermed asfalt til de første DSK-løb siden 2019, da serien ikke blev afviklet i 2020 grundet corona-restriktionerne.

Annonce:

Og noget tyder på, at der har været stor iver efter at komme i gang med karting på topplan herhjemme. I hvert fald er antallet af tilmeldte det højeste i fem år med 102 tilmeldinger i skrivende stund fordelt på otte klasser.

”Jeg glæder mig sindssygt meget, vi håber bare, at vi kommer godt i gang og får startskuddet på et godt samarbejde i dansk karting,” siger Morten Willum, der er race director for Dansk Super Kart.

”Det er det højeste antal tilmeldte i en årrække, og vi får løbende eftertilmeldinger også. KZ-klassen og OK Junior ser rigtig flot ud med store og stærke felter, og så tyder noget på, at vi har ramt nogle af breddekørerne også, da eksempelvis DASU Senior-klassen også er godt med. Samlet har vi lidt flere tilmeldte her, end vi havde håbet på,” siger Morten Willum videre.

Til DSK 1 er der, ud over underholdning på banen, også underholdning uden for, da CEC Event stiller med loungeområde med eventtelte, cafeområde, bar og storskærm, hvor der blandt andet vises EM-landskamp mellem Danmark og Finland lørdag aften.

Deltagerne kører om præmier – ud over æren – som inkluderer udstyr fra Unipro, testdag i racerbil fra af brianmadsen.com, pengepræmier samt gavekort fra GP Racing.

Der køres træning fredag, mens kvalifikation og heat afvikles både lørdag og søndag for klasserne.

Se den foreløbige deltagerliste her på dasu.dk

Dansk Super Kart kan følges via livetiming her.

Søndagens løb bliver vist forskudt på tv-kanalen SPORT-Live.

Sådan køres Dansk Super Kart samt DIF DM i 2021:

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Skriv et svar