Sæsonen starter med ørkenrace

IMG_5365 kopi_1600
Foto: Theodor Jensen Racing

I weekenden tager Theodor Jensen hul på en ny motorsportssæson, som både bliver kørt i Mellemøsten, Europa og Danmark.

Første punkt på kalenderen er De Forenede Arabiske Emirater, hvor Dubai Autodrome lægger asfalt til første afdeling af Formula 4 UAE Championship. Theodor tørner ud med det franske team, SAINTéLOC Racing, som også gav ham debut i det spanske mesterskab i fjor. Mandag startede testkørslerne frem mod weekendens sæsonstart.

– Jeg glæder mig til at starte sæsonen i Dubai. Banen er fed og anderledes end hvad jeg ellers har prøvet, og konkurrenterne er dygtige, så jeg håber at vi får noget godt race, som jeg kan udvikle mig af”, siger Theodor Jensen, som trods bare en enkelt sæsons erfaring som racerkører, har sat næsen op efter en god sæson i Mellemøsten.

– Mit mål med at køre mesterskabet er, at få en masse gode erfaringer, som gør mig endnu hurtigere, når sæsonen starter i Europa. Jeg har forberedt mig på det her i flere måneder, så jeg tror på, at det bliver en god weekend, siger Theodor.

40 deltagere fra hele verden stiller op i Formula 4 UAE Championship, så Theodor kommer til at arbejde hårdt for et godt resultat.


Theodors løb i Formula 4 UAE Championship kan følges på https://www.youtube.com/@formula4uaechampionship765/.

Tidsplan for Round 1 – Dubai:

Race 1: Fredag kl. 19.25
Race 2: Lørdag kl. 12.40
Race 3: Lørdag kl. 14.25

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: