TCR Denmark og Dplay har valgt at åbne signalet til weekenden, så man på lørdag kan se løbene fra Ring Djursland gratis og uden abonnement på Dplay.

Lørdag blænder TCR Denmark op for sæsonens fjerde afdeling, som køres på Ring Djursland. At hele afdelingen køres lørdag, er dog ikke den eneste nyhed.

Annonce:

For at alle kan se med, så åbner Dplay signalet til lørdagens sending, så alle kan se gratis med fra klokken 15.00. Du behøver derfor intet abonnement for at kunne kigge med på løbene fra Djursland.

Dermed kan alle hjemme i stuerne følge med, når Jan Magnussen, Casper Elgaard, Kasper H. Jensen og resten af Danmarks stærkeste standardvognsserie kører ud i jagten på mesterskabspoint.

Regeringens restriktioner i forhold til coronavirus gør fortsat, at det ikke er muligt at lukke op for tilskuere som førhen på Ring Djursland.

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply