Sebastian Bach satser på Formel 4 med STEP Motorsport

cabd6a81-5eb3-69bf-c98a-8cb5398105e5
Foto: Bach Racing

Når 2024-sæsonen går i gang, tager den aalborgensiske racerkører hul på transformationen fra gokart til rigtige racerbiler.

Det sker efter flere imponerende sæsoner i karting på både danske og internationale baner. I de seneste tre sæsoner er det blevet til topplaceringer i både ROTAX Mini, Junior og Senior-klasserne samt deltagelse ved verdensmesterskabet.

– Jeg glæder mig til at arbejde sammen med STEP Motorsport. 2024 bliver et år, hvor jeg skal lære mange nye ting, og jeg er sikker på, at det bliver udfordrende og lærerigt, fortæller Sebastian, som også løfter lidt af sløret for sine fremtidsdrømme:

– Min ambition er at få mit navn på listen af danske racerkørere, som kan kalde motorsport for deres arbejde. Jeg er stadigvæk ung, men jeg håber en dag at deltage på Le Mans, fortæller han.

Teamchef Morten Dons glæder sig over at byde det unge kartingtalent velkommen til teamet i den kommende sæson:
– Sebastian har et ret imponerende CV, hans alder taget i betragtning. Han er hurtig, lærenem og ydmyg; tre vigtige elementer, hvis man som han drømmer om at skabe sig en professionel karriere, fortæller Morten Dons og fortsætter:


– Samtidig har han valgt en biltype, som virkelig kan lære ham håndværket bag at blive en dygtig racerkører. Med en sæson eller to i Formel 4 kommer Sebastian til at stå virkelig stærkt, når han fortsætter karrieren udenfor Danmark – og vi glæder os til at hjælpe ham godt på vej!

STEP Motorsport

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: