Sebastian Gravlund kører spansk Formel 4 med hollandsk topteam

DSC_5379_2
Foto: MP Motorsport

Gokarttalentet fra Smørumnedre retter nu sigtet fremad og op. Denne sæson kører den hurtige teenager med i det spanske Formel 4-mesterskab for ét af Europas førende hold, MP Motorsport.

Efter få løb i det danske Formel 4-mesterskab i fjor har Sebastian taget springet videre til de udenlandske racerbaner og et meget konkurrencedygtigt felt.

– Jeg er virkelig glad for at have lavet en aftale med MP Motorsport. Det er ét af de absolut stærkeste hold i europæisk formel-racing, og om nogen ved de hvad der skal til for at være konkurrencedygtig i Formel 4-feltet. Jeg føler at jeg har fået et stærkt fundament for min udvikling som racerkører, siger Sebastian Gravlund, som i sidste uge var afsted på den belgiske Formel 1-bane, Spa-Francorchamps, for at træne med MP Motorsport.

For Sebastian er sæsonen i det spanske mesterskab et spændende skridt på vejen mod en professionel karriere som racerkører. Sæsonen bliver da også grebet professionelt an med tilknytning af både fysisk træner såvel som motorsportscoach for at give Sebastian de bedste forudsætninger:

– Det er et virkelig konkurrencedygtigt felt, jeg bliver en del af, og hvis jeg vil gøre mig forhåbninger om at gøre det godt, skal alle midler tages i brug, forklarer Sebastian, som i forvejen lægger mange timers træning i simulatoren for at være helt skarp.
Teamchef for MP Motorsport, Sander Dorsman, glæder sig over at have fået Sebastian med på holdet:


– Vi er glade for at kunne byde velkommen til Sebastian på vores Formel 4-hold. Sebastian har haft en flot start på sin karriere med flotte resultater, og samtidig har han fået en rigtig god start på testarbejdet frem mod sæsonstart med os. Den erfaring giver ham et lille forspring i forhold til mange af konkurrenterne i det spanske mesterskab, og jeg er overbevist om at han kommer til at gøre det godt.

Baggrund

MP Motorsport har mere end 25 års erfaring med international motorsport og formelbiler fra de lave klasser og hele vejen op til Formel 2. Kørere som Nicolas Latifi og danske Christian Lundgaard er bare nogle af de navne, som gennem tiden har kørt for MP Motorsport på vejen frem i deres karrierer.

Sebastian Gravlund startede karrieren på de danske gokartbaner inden han i 2017 indtog de europæiske gokartbaner. Efter tre sæsoner i både EM og VM-serien tog han sidste sommer hul på næste skridt på karrierestigen: Formelbiler.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: