Sebastian Øgaard præsenterede italiensk racersatsning

Foto: Sebastian Øgaard Racing

Torsdag d. 23. januar tog en spændt Sebastian Øgaard imod gæster fra Ejstrupholms erhvervsliv. Han havde inviteret til åbent hus i forbindelse med offentliggørelsen af hans planer for 2020-sæsonen.

I lokalerne hos Øgaard Lastvognsopbyg & Hydraulik kunne den 15-årige racerkører byde velkommen og fortælle om sin motorsportskarriere indtil nu – og om planerne for fremtiden.

Flere års gokart på højeste niveau har kastet mange pokaler og medaljer af sig, og nu er tiden inde til at prøve kræfter med rigtige racerbiler. Efter et par testløb og prøvekørsler i 2019 er Ejstrupholm-køreren klar til det italienske Formel 4-mesterskab for Bhaitech Racing.

– Det er et stort skridt at træde ind i verdens nok hårdeste Formel 4-mesterskab, men jeg vil gerne køre der, hvor jeg kan lære mest muligt. Og det kommer jeg til, når jeg skal køre mod de bedste, fortæller Sebastian Øgaard, som inden længe tager hul på et større testprogram med det italienske team.

Til præsentationen var der også mulighed for at se nærmere på en Formel 4-racer magen til den, Sebastian skal køre i år. Sideløbende med det italienske mesterskab vil Sebastian også deltage i det danske Formel 4-mesterskab for sidste års vinderteam, FSP.


– Italien er langt væk fra de sponsorer, som støtter mig, så de danske løb giver mig bedre mulighed for at lade mine sponsorer komme helt tæt på mig og min sport. Jeg kørte et løb på Ring Djursland med FSP sidste år, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med Alex (Frederichsen, teamchef og -ejer, red.) og hans team herhjemme, fortæller Sebastian Øgaard, der i løbet af aftenen fik fortalt grundigt omkring racerens finesser.

Første løb i Italien køres på Formel 1-banen Monza den 17. maj. Inden da har Sebastian startet sæsonen ud med testkørsler og et enkelt løb i Danmark.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: