Silas Rytter kæmper med i DS3 Cup

Foto: Rytter Motorsport/Boxengasse

Det nordjyske racertalent deltager i denne sæson i DS3 Cup med det DASU-støttede Touringcar Academy-team.

Der bliver masser af nye udfordringer for Silas Rytter i år. Sidste år viste han talentet frem i Danish Endurance Championship, hvor han med råt talent udfordrede markant hurtigere biler i feltet. Denne gang kommer sæbonitten til start i et mesterskab, hvor alle biler er ens – og dét bliver en spændende udfordring:

– Jeg glæder mig til at være med i et mesterskab, hvor det i endnu større grad er køreren frem for hestekræfter, der kan afgøre løbene. DS3 Cup har en del år på bagen, og jeg har set mange af løbene fra sidelinjen, så jeg glæder mig til at komme på banen og køre mod de andre, siger Silas Rytter, der dermed også får sin debut i forhjulstrukne racerbiler:

– En racerbil er en racerbil, og som racerkører skal jeg jo kunne køre stærkt uanset hvordan den er bygget op. Der er nogle ting, jeg skal vænne mig til, men det er altid sundt med nogle udfordringer, fortæller han.

Silas kommer til at køre ræs i ens DS3-racere i 2022.

Teamet, som Silas Rytter skal køre for, er måske nyt i DS3 Cup-regi, men det er erfarne folk som står bag. Derfor er Silas også sikker på, at han får en god sæson med mulighed for at udvikle sig til fremtiden. Det fik han også bekræftet ved sin første testdag i bilen:


– Bilen kører rigtig fint, og jeg har en god fornemmelse af teamet. De har erfaringen til at få bilen til at køre stærkt og lære mig hvordan den skal køres, så resten er bare op til mig. Det er godt at komme i gang igen!

Sæsonen starter i weekenden på Padborg Park, og løbene kan streames på Youtubekanalen https://youtube.com/supergtdanmark

Tidsplan for DS3 Cup på Padborg Park

Lørdag:
10:55 Kvalifikation
15:55 Heat 1

Søndag:
13:50 Heat 2

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: