SONAX Skylounge er kronen på værket på FDM Jyllandsringen

Foto: FDM

Når FDM Jyllandsringen præsenterer sine nybyggede faciliteter i forbindelse med Grand Prix Danmark bliver banens nye VIP-faciliteter også taget i brug for første gang. SONAX Skylounge befinder sig i den imponerende ende af skalaen med mulighed for ekstraordinært gode oplevelser både under og mellem racerløb på banen. Og lige netop derfor står SONAX-navnet på skiltet.

– En stor del af DNA’et i SONAX såvel som vores egen virksomhed består af motorsport, så det var ikke en svær beslutning at lægge billet ind på Skyloungen, fortæller Kim Holmgaard, salgschef i Tegee-Dan I/S, den danske distributør af de tyske bilplejeprodukter fra SONAX. Og SONAX Skylounge skal netop bruges til at give gode oplevelser til kunder, samarbejdspartner og medarbejdere:

– Vi har haft utallige arrangementer på Jyllandsringen i de sidste mange år, og mange af vores kunder ser frem til eksempelvis Grand Prix Danmark flere måneder i forvejen. Nu kan vi så byde velkommen til nogle ekstra flotte rammer, hvor der er endnu bedre mulighed for at få en god dag i godt selskab, fortæller Kim Holmgaard, der som racerkører selv har kørt hundredevis – hvis ikke tusindvis – af omgange på Danmarks største racerbane.

I forbindelse med Grand Prix Danmark bliver det dog ikke den brandsikre køredragt, den tidligere DTC-kører trækker i. Her er fokus 100% på at have en god dag med kunder og kolleger. Mere end 100 gæster forventes at opleve årets største racerløb fra SONAX Skylounge, hvor bilerne fra DTC, TCR Scandinavia og de mange andre banesportsklasser kommer ræsende forbi.

Om SONAX


Siden etableringen i 1950 har SONAX udviklet og produceret banebrydende bilplejeprodukter. Når virksomheden i 2020 kan fejre sit 70 års jubilæum skal flaget til vejrs i mere end 60 lande, hvor SONAX i dag er repræsenteret. Størst er hjemlandet, Tyskland, hvor SONAX besidder en markedsandel på mere end 50%.

I Danmark repræsenteres SONAX af Tegee-Dan I/S, der har mere end 30 års erfaring med rengørings- og bilplejeprodukter.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: