Hestekræfter bliver der ikke mangel på, når Danmarks mest potente racerbiler starter sæsonen i weekenden på Padborg Park. Et imponerende felt af GT-biler er linet op og klar til start.

Ganske som sidste sæson er der et pænt antal Porsche 911 Cup-biler klar til start, ikke mindst takket være Mikkel O. Pedersen Racing’s voksende setup med ikke mindre end fire Porscher i stalden; heraf er den ene den sjældne Porsche 991 GT3-R, som Lars E. Pedersen hentede til landet i fjor. Den er nu overtaget af Walther Trabjerg, som til gengæld har ladet sin Cup-bil gå i arv til sin søn, Martin.

Annonce:

Lars E. Pedersen har til gengæld, stærkt inspireret af sin deltagelse i Michelin Le Mans Series med GMB Motorsport, anskaffet sig en Honda NSX GT3. Til forskel fra Michelin Le Mans Cup er der i Special Saloon Car ikke en grænse for antal hestekræfter, så der er efter sigende skruet helt op for Hondaen.

Honda og Porsche kommer til at kæmpe side om side med Michael Rosenkilde Nissens Lamborghini Huracan GT3, som allerede sidste år indtog de danske baner med lækker lyd og imponerende fart. Nissen Junior, Oliver, er igen klar i sin Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo.

Et fast element i Special Saloon Car er Andreas Kjærgaard og hans Scotty GT – en kopi af den fede Porsche 911 GT1-racer fra slut-90’erne. Andreas får sit at se til i Division 2, hvor Porsche Cup-bilerne bliver hans umiddelbare modstandere.

Det er ikke kun eksotiske superbiler, som er til start i weekendens løb på Padborg Park. Dan Pedersen og Ole Sondrup er tilmeldt i hver deres BMW M3, og samtidig er der et glædeligt gensyn med Lars Møller og hans specialbyggede brede Opel Corsa.

Special Saloon Car

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply