Stærkt Le Mans-lineup for Malthe Jakobsen og COOL Racing

Foto: Jules Beaumont

Den danske Peugeot Hypercar-reservekører har fået vigtig rolle hos COOL Racings Pro-lineup til dette års 24 timers Le Mans.

Sammen med sine medkørere fra European Le Mans Series, spanske Lorenzo Fluxa og japanske Ritomo Miyata, skal Malthe Jakobsen sørge for at bringe COOL Racing’s LMP2-racer med nummer 37 til sejr i det legendariske racerløb.

På trods af bare et enkelt Le Mans i rygsækken – som i øvrigt sluttede med en andenplads i LMP2 Pro/AM-klassen – er det den hurtige thybo, som bringer erfaring og rutine med i bilen. Men selvom de to andre er debutanter, har Malthe Jakobsen store forventninger til årets største løb på europæisk asfalt:

– Jeg er vildt glad over det lineup, COOL Racing har fået sat sammen til både European Le Mans Series og Le Mans. Lorenzo og Ritomo er begge lynhurtige og modne racerkørere, og jeg tror ikke at nogen kan være i tvivl om, hvad vi kommer til Le Mans for at udrette, lyder det selvsikkert fra thyboen, som i disse dage er i Spanien for at teste med teamet forud for sæsonen.

Malthe Jakobsen indtog andenpladsen i LMP2 Pro/Am ved sin Le Mans-debut i 2023. Foto: Jules Beaumont

COOL Racing har hele to biler på deltagerlisten til årets Le Mans, og bilen med nummer 37 på siden er teamets satsning på at tage sejren i LMP2-klassen, mens søsterbilen skal gå efter sejren i den lille og mindre konkurrenceprægede LMP2 Pro/Am-klasse. Satsningen er tydelig at mærke – også selvom det schweiziske team var stærkt i forvejen:


– Hele teamet er stærkere end nogensinde før, og jeg har fået en del kilometer i kroppen siden min debutsæson i LMP2 sidste år, så vi kommer helt sikkert til at være med i den skarpe ende af feltet. Det bliver et fedt løb at køre, siger Malthe Jakobsen.

Årets 24 timers-løb på Le Mans køres den 15-16. juni.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: