Store felter og tæt race på Ring Djursland

Foto: Ib Trebbien

Kevin Rossel fra Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl udbyggede sin føring i Super GT mesterskabet med en finalesejr på Ring Djursland.

Men men trods en godt start måtte han kæmpe hårdt for sejren. Et låst forhjul under en nedbremsning for enden af banens langside resulterede i et flatspot med efterfølgende dækvibrationer. Det tillod forfølgerne, Martin Andersen og Christian Sørensen, at arbejde sig tættere på den førende bil, og de tre kombattanter krydsede målstregen kun adskilt af 0,3 sekunder!

Så bliver det ikke meget tættere.

Weekenden bød også på to debutsejre i Super GT. Den blot 16-årige Noah Watt kørte en suveræn start-mål sejr hjem i første heat, og Kristian Thorsen understregede med en tilsvarende bedrift i andet heat jævnbyrdigheden i det stærke felt, der nu tæller 23 biler.

DEC – Danish Endurance Championship – kunne med et felt på 29 startende hold byde på et endnu større felt. Duoen Gunnar Lysby Kjær / Torben Ingerslev vandt begge løb generelt med deres Lamborghini Super Trofeo foran Thue Henriksen / Michael Vesthave i en Mitjet, som er samme biltype som Super GT racerne.


Kvantitativt var der dog to klasser, der stillede med større felter, nemlig Legend Car Cup og Youngtimerne, der fyldt banen med henholdsvis 35 og 39 biler.

I Legend Car Cup blev Magnus Madsen søndagens triumfator med to sejre ud af tre mulige. Forhåndsfavoritten Mads Skov Pedersen havde en dårlig dag, da han første blev dømt for tyvstart og siden fik tillagt 20 strafsekunder for overhaling under safety-car.

Hos Youngtimerne delte Michael Skipper og Martin Sørensen sejrene med to til førstnævnte og en enkelt til sidstnævnte.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: