Supertourisme: Kevin Suenson vender tilbage

Foto: Kim Gripping

Efter sin imponerende debut i OK Mobil1 Supertourisme ved Night Race på Padborg Park har Kevin Suenson knoklet i døgndrift for at finde økonomien til at køre sæsonen til ende i den danske topklasse.

“Jeg har stemt dørklokker, lavet telefonopkald og sendt mails som aldrig før i de sidste par uger”, fortæller den 19-årige racerkører, som torsdag aften kunne indsende sin tilmelding til weekendens løb på Ring Djursland.

Ordsproget “mange bække små” har givet god mening for Kevin Suenson. Det er nemlig primært mindre virksomheder i lokalområdet, som har bidraget til Supertourisme-projektet – med relativt lave beløb.

“Det har været et langt kapløb mod uret, så jeg er overvældet over hvor mange virksomheder i Gram og omegn som har støttet mig. Den slags forpligter, så jeg håber at jeg kan køre et fornuftigt resultat hjem i weekenden”, fortæller en træt, men glad racerkører.

Kevin Suenson er tilbage i OK Mobil1 Supertourisme efter en stærk debut ved Night Race på Padborg Park. Foto: Kim Gripping

Weekendens løb på Ring Djursland bliver en ny oplevelse for Gram-køreren. Han kender bilen, og han kender banen. Kombinationen af de to er til gengæld helt ny, og med en vejrudsigt som truer med regn er det en ydmyg racerkører, som er gået i forberedelses-mode:


“Ligesom på Padborg Park kommer jeg ikke for at ødelægge noget for nogen. Det vigtigste er, at jeg kan være med i den pæne ende af feltet og komme i mål uden skader på bilen.”

“Når det så er sagt, så plejer jeg at være god på våd asfalt, og det er første gang i denne sæson at der bliver kørt på regndæk … så lige dér kan der måske være en lille chance for et godt resultat”, slutter han med et grin.

Løbet på Ring Djursland vil som altid blive sendt live på www.tvsyd.dk/live-tv. Der transmitteres direkte søndag fra kl. 13.40 til 17.20.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: