Sverige og nyt racerterritorie venter forude

Foto: Boxengasse

Ferien er slut og nye stykker asfalt skal erobres. Sådan ser det ud for Malthe Jakobsen, som i weekenden tager hul på sidste halvdel af denne sæson i det danske Formel 4-mesterskab. Turen går denne gang til Kinnekulle Ring, et par hundrede kilometer nordøst for Göteborg i Sverige.

Det er nyt territorie for Malthe Jakobsen, og den lille svenske bane har det ikke været muligt at træne på i simulatoren, så optakten har primært bestået af videoklip på Youtube og snakke med coach og mentor, Morten Dons:

– Der er et par enkelte af de andre, som har været på Kinnekulle før, så det er næsten ens vilkår for alle. Jeg synes at jeg kommer godt forberedt, men det bliver spændende at se hvem der er hurtigt oppe i tempo, fortæller Malthe Jakobsen.

Banen ser i sig selv ikke ud til at være noget særligt, men den består af lange, hurtige svingkombinationer – noget, der ikke findes i samme udstrækning på de danske baner. Det er til gengæld noget, den unge thybo har erfaring med.

– Den minder lidt om de baner, jeg kørte på i Asien tidligere i år, så jeg tror ikke at det bliver svært at lære banen. Men et par af de andre har efterhånden også fået sig nogle gode erfaringer på større baner, så jeg kommer nok ikke helt sovende til det uanset. Jeg går i hvert fald ind i det med alt jeg har!


Se løbene på nettet

Det er muligt at følge med i de danske Formel 4-løb i weekenden, hvis bare man har en internetforbindelse til rådighed. Løbene bliver nemlig streamet gratis – se links herunder.

Lørdag d. 27. juli: https://sbfplay.solidtango.com/live/2019-ssk-4-lordag

Race 1: Cirka 15.50

Søndag d. 28. juli: https://sbfplay.solidtango.com/live/2019-ssk-4-sondag

Race 2: Cirka 11.30
Race 3: Cirka 14.30

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: