Ring Djurslands Septemberløb blev præget af tæt kørsel i flere klasser. Så tæt, at det gang på gang gange førte til nærkontakt mellem deltagerne.

Det var ikke mindst tilfældet i Supertourisme klassen, hvor en tidtagningen hvor mindre end 1 sekund adskilte de 12 hurtigste afslørede en nærmest ekstrem jævnbyrdighed.

Annonce:

Tilsæt denne jævnbyrdighed med en regnbyge inden starten på første heat, og man har en sprængfarlig cocktail.

Dramatikken startede allerede i første sving, hvor både Nicolas Kiesa og Casper Røes spandt rundt midt i det tætte felt. Siden fulgte adskillige episoder andre stedet i feltet inden

Nicki Petersen kunne køre over målstregen som en overraskende vinder, fulgt af Nicki Kristensen og Noah Watt.

Overraskelserne og dramatikken fortsatte med uformindsket kraft i andet heat, hvor Anders Elkjær kørte sig til sejren foran Ole Petersen, Michelle Gatting og Kevin Suensen. Sidstnævnte havde kun en enkelt løbsweekends erfaring i klassen inden dette løb.

Vi skulle helt hen til finaleheatet, før det lykkedes for at af forhåndsfavoritterne at komme øverst på sejrsskamlen. Mikkel Bang Johnsen kom bedst fra start og tog føringen, men blev idømt en strafbane for tyvstart, og faldt tilbage på 4. pladsen. Det sendte Ole Petersen frem på førstepladsen, som han holdt til mål, fulgt af Kevin Verner og Anders Elkjær.

Der var mindre variation i Legend Cup, hvor årets vanevinder, Michael Christensen, sikrede tre nye sejre. I Special Saloon delte Michael Bergmann og Hans-Henrik Michael Pedersen sejrene, mens Michael Vesthave Jr. ryddede bordet i Super Cup’en.

Weekendens øvrige vindere var Nicolai Nygaard Petersen og Max Brink Eneberg i Aquila Synergy, Henrik Bollerslev i DEC samt Casper T. Hansen og Mads Hoe i Formel 4 og 5.

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply