Tætte fights i DS3 Cup

Foto: Grippo

Der blev kørt tæt på FDM Jyllandsringen, da DS3 Cup afviklede anden afdeling af mesterskabet på den midtjyske racerbane.

Oliver Larsen var hurtigste kører i tidtagningen, mens Linda Vekka havde godt med fart i bilen og var næsthurtigst foran Milan Rytter. Dér var terningerne kastet til et intenst første heat lørdag eftermiddag, hvor det var den finske kører som tog starten og lagde sig forrest i feltet. Oliver Larsen forsøgte at kæmpe sig tilbage, men ganske som på Padborg Park bremsede finnen senere og kunne holde ham bag sig.

En safety car-periode kom omtrent halvvejs i løbet efter Mathias Klingenberg fik et skub og ramte autoværnet hårdt. Mathias kom ikke noget til, men bilen trænger til en større portion kærlighed, før den er køreklar igen.

Da løbet igen blev givet frit lykkedes det både Oliver Larsen og Milan Rytter at komme forbi Linda Vekka, men de to endte i en så intens nærkamp, at Oliver Larsen røg uden for banen. Begge blev idømt strafbaner; Rytter for trængning og Larsen for afkortning af banen. Og dermed feltets førende igen Linda Vekka, som kunne køre over målstregen som vinder – foran landsmanden Jaakko Louhi. Rasmus Jørgensen tog tredjepladsen.

Søndagens heat bød igen på action. Oliver Larsen stak af da starten gik og så sig aldrig tilbage. Bag ham var der til gengæld nærkamp, da Milan Rytter, William Schumann og Jaakko Louhi kørte side om side gennem Hesteskoen. Få sving efter holdt Schumann i sandet – det kan åbenbart godt blive for tæt.


Mathias Villadsen lå trygt på andenpladsen bag Oliver Larsen, men det lykkedes Milan Rytter at gå forbi og sætte jagten ind på den førende. Bag ham indhentede Linda Vekka sin landsmand på fjerdepladsen og kom hurtigt forbi, inden jagten på Mathias Villadsen gik ind. Så godt skulle det dog ikke gå, for et motorhavari punkterede drømmen om endnu et topresultat i denne weekend.

Der går fire uger, før DS3 Cup igen er at se på en racerbane. Her vender klassen tilbage til Rudskogen Motorsenter i det sydøstlige Norge, hvor der som altid venter én på opleveren for kørerne på Nordeuropas måske flotteste og mest moderne racerbane.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: