TCR Denmark præsenterer Yokohama som dækleverandør

Foto: TCR Denmark

Når TCR Denmark skyder sæsonen i gang på Jyllandsringen ved Åbningsløbet den 18-19. april, så bliver det på dæk fra japanske Yokohama. Det står klart med en aftale, som netop er blevet indgået mellem Yokohama og TCR Denmark. 

Aftalen bygger videre på det samarbejde, som Yokohama i forvejen har med TCR Denmarks svenske modstykke, STCC. I fjor, hvor STCC kørte under navnet TCR Scandinavia var det også på Yokohama. Derfor var det ifølge Kenneth Saust, administrerende direktør i Yokohama Danmark, oplagt at øge aktiviteterne i samarbejde med Yokohama i Sverige:

– Yokohama og TCR samarbejder på internationalt plan, og det samarbejde vil vi gerne videreføre lokalt. At vi kommer med i TCR Denmark er en udvikling af det gode samarbejde vi allerede har med den svenske serie fra i fjor – det ligger for os naturligt også at gå med i Danmark, hvor TCR nu får premiere.

Dansk/svensk samarbejde:

Rent geografisk bliver aktiviteterne for Yokohamas samarbejde med TCR Denmark og STCC samlet i Sverige – blandt andet af logistiske årsager. Kenneth Saust peger desuden på, at TCR er ekstra interessant på grund af seriens internationale aspekt. På verdensplan er TCR repræsenteret med omkring 30 serier, der kører nationalt, regionalt og internationalt:


– Yokohama satser så meget internationalt i motorsportens verden i forvejen – og for os som brand er det ekstra interessant, at TCR Denmark også kommer med det internationale aspekt. Det bliver rigtig spændende at få gang i den her serie i Danmark, og vi glæder os til at komme i gang, afrunder Kenneth Saust.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: