Theodor Jensen kører mere LMP3 i weekenden

Foto: Dutch Photo Agency

Den randrusianske racerkører har fået mulighed for at deltage i Ultimate Cup på Mugello i Italien sammen med Team Virage.

Muligheden opstod efter den overraskende sejr i Michelin Le Mans Cup på Spa-Francorchamps for halvanden uge siden, hvor den unge østjyde sikrede sejren med en imponerende manøvre i løbets sidste sving.

Mugello er til gengæld nyt territorie for Theodor Jensen, og han glæder sig til at komme tilbage i en LMP3-racer på en teknisk vanskelig bane:

– Jeg føler mig godt tilpas i LMP3-bilen, og Team Virage har jeg allerede gode minder med, så nu glæder jeg mig til at være tilbage i bilen med dem. Mugello ser udfordrende og sjov ud på de videoer jeg har set, så det skal nok blive en weekend, hvor jeg kan lære en masse, siger han.

Selvom banen er helt ny for Theodor Jensen, når han alligevel at få en håndfuld omgange under huden, inden løbsweekenden går i gang:


– Vi har lige tre testsessioner inden arrangementet officielt starter, så jeg får i hvert fald styr på det grundlæggende inden den officielle træning. Det er en god udfordring at skulle lære banen at kende på så kort tid, fortæller han.

Løbet starter søndag klokken 14.55 og vises live på Ultimate Cup’s youtube-kanal.

 

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: