Tidligere topkører afholder gratis sponsorseminar i Racehall

mortendons
Foto: STEP Sports Management

Lørdag den 25. januar afholder STEP Sports Management sit første sponsorseminar på dansk grund. Med afsæt i sine erfaringer i racersædet og bag skrivebordet står den tidligere European Le Mans Series-kører Morten Dons klar til at hjælpe andre racerkørere frem.

– Dansk motorsport har mange spirende talenter herhjemme og nyder samtidig stor succes på de udenlandske racerbaner. Næsten alle står dog med samme udfordring – økonomi. Det er stadigvæk en udfordring at finde økonomien til at gå hele vejen, og det kræver en målrettet indsats, hvis det skal lykkes, siger Morten Dons, som i starten af 2019 stiftede STEP Sports Management, hvis formål det er at udvikle og rådgive motorsportstalenter.

Sponsorseminaret vil tage deltagerne gennem en blanding af teori og praksis med konkrete redskaber til at opsøge sponsoremner, præsentere deres materiale og – endnu vigtigere – at fastholde de sponsorer, som er kommet til.

Med på scenen er PR- og marketingmanden Kim Gripping, der gennem sit medejerskab af motorsportsmediet Boxengasse oplever, at mange langt fra udnytter deres PR-potentiale:

– Det er tankevækkende, hvor få der rent faktisk udsender pressemeddelelser eller rækker ud til medierne. Det bunder uden tvivl i manglende viden om hvordan, medier skal håndteres, og – ikke mindst – hvad man kan få ud af dem, fortæller Kim Gripping.


Som noget ekstraordinært har Morten Dons valgt at gøre arrangementet gratis at deltage i. Det er nemlig vigtigt at få fyldt lokalet op, hvis dansk motorsport skal have et økonomisk boost.

– Hele arrangementet handler i bund og grund om, at vi skal have givet den næste generation af danske racerkørere en hjælpende hånd til at få sparket gang i sponsorsøgningen, fortæller Morten Dons, der som et godt eksempel på dagens emne har fået lokalerne sponsoreret:

– Racehall har i sagens natur masser af motorsport i deres DNA, så de ønsker også at bakke op omkring dansk motorsports fremtid – i dette tilfælde ved at stille deres konferencelokale gratis til rådighed for os.

Læs mere om sponsorseminaret og book en plads her: www.stepsportsmanagement.com/sponsorcamp-2020

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: