Til angreb i gummistøvler

2bb13ac3-6603-8dcd-60df-eeb7f4e37e11
Foto: Boxengasse

Når TCR Denmark-feltet i weekenden vender tilbage til FDM Jyllandsringen, bliver det med Brian Madsen Sport i angrebsstilling.

Deltagelsen i Classic Race Aarhus for bare to uger siden kostede nemlig dyrt i mesterskabsstillingen, da Casper Elgaard måtte udgå fra en topplacering i finaleheatet. Efter en grundig gennemgang og reparation af hans Peugeot 308TCR er den aarhusianske kører klar til at gå hårdt efter at generobre vigtige point:

– Der er ingen tvivl om, at det var lidt af en mavepuster at se det ene point mellem mig og førstepladsen blive til 26 point efter mit uheld i finalen. Heldigvis har teamet arbejdet benhårdt for at få bilen gjort kampklar igen, så for mit vedkommende kommer weekenden til at handle om full attack fra start til slut, fortæller Casper Elgaard, som har stor tro på et godt resultat i weekenden:

– Peugeot’en er generelt rigtig god på Jyllandsringen, og selvom vi måske ikke er stærkest over en enkelt omgang, så er vi rigtig skarpe i løbene – og det er jo tilfældigvis også i løbene at pointene skal hentes, så jeg ved at vi har hvad der skal til for at gøre det godt.

Vejrprofeterne har i skrivende stund anbefalet at medbringe paraply og mønstrede dæk til weekendens næstsidste afdeling af mesterskabet. For Casper Elgaard er det kun en fordel, hvis skyerne åbner sig og sender vand ned over Jyllandsringen:


– Det er nok ikke så populært, men jeg håber på en regnvejrsweekend. Som man også ser i andre løbsserier rundt omkring sørger regnen altid for at der sker lidt uventede ting, og den slags kan også være til vores fordel, lyder det fra førstekøreren.

For hele teamet har arbejdet efter Classic Race Aarhus krævet en ekstra indsats. En stram tidsplan og udfordringer med at få reservedele har sat pres på mekanikere såvel som teamchefen selv.

– Jeg må erkende, at skaderne på bilerne efter løbet i Aarhus var værre end først antaget. Kombineret med at vi også mærker den globale mangel på reservedele har der da været et par presbolde, men vi har nogle hårdtarbejdende folk som har gjort deres for at vi kommer til start med tre nystrøgne og fuldt funktionsdygtige racerbiler på lørdag, siger Brian Madsen, som glæder sig til at komme tilbage til Jyllandsringen:

– Historisk set gør vi det godt på Jyllandsringen, så jeg glæder mig til at se Casper gå benhårdt efter alle de point, han kan skrabe sammen. Samtidig har Johnny Vejlebo vist at han sagtens kan kæmpe med i toppen af Trofeo-mesterskabet, så nu skal vi have fundet de vise sten på Jyllandsringen og samle et par gode resultater op. Det har været et par stramme uger, men vi er klar til at give den fuld gas igen i weekenden.

TV2 Sport X sender direkte fra FDM Jyllandsringen på søndag fra klokken 13.45.

Brian Madsen Sport

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: