Tredobbelt DTC-mester fortsætter karrieren i TCR Denmark

Foto: Massive Motorsport/Denner

Kasper H. Jensen har gennem de senere år slået sit navn fast som en særdeles hurtig kører på de danske baner. Og netop Danmark bliver også stedet, hvor østjyden fortsætter efter nytår, for Kasper H. Jensen og Massive Motorsport har valgt at fortsætte samarbejdet ind i TCR Denmark i 2020.

Dermed er vejen banet for, at racerfans landet over får den tredobbelte DTC-mester at se i en noget anden bil, end de er vant til. Men teamet bag er det samme, og det var en vigtig faktor, forklarer Kasper H. Jensen:

– Det vejede helt klart op, at Massive Motorsport valgte at gå ind i TCR Denmark. Jeg kender teamet rigtig godt, og det er jo altid spændende med en ny klasse – men der er pludselig mange faktorer i spil, hvis du skal ind i en ny serie med et nyt hold bag dig. Jeg kender alle arbejdsgangene hos Massive Motorsport, og det ser jeg som en klar fordel, siger Kasper H. Jensen.

Kasper H. Jensen ser frem til sæsonen, for det er første gang siden 2013 han for alvor skal ud at prøve kræfter med en forhjulstrukket bil. Dengang kørte han i den tyske Volkswagen Scirocco Cup:

– Jeg har lidt erfaring med forhjulstræk, og håber, det kan hjælpe mig lidt. Men det bliver helt vildt sjovt at komme i gang, og det virker til at være nogle fede biler. Hvordan det kommer til at gå er altid svært at spå om, men jeg venter da at være med i kampen om førstepladsen, siger han.


Kasper H. Jensen fortsætter hos Massive Motorsport i 2020. Foto: Massive Motorsport/Dennis Risager

Fortsætter et stærkt samarbejde
Hos Massive Motorsport er der stor glæde over, at det lykkedes at få kabalen til at gå op, forklarer Casper Elgaard:

– Vi er lykkelige over, at vi kan fortsætte samarbejdet og gå ind i TCR sammen. Kasper har kørt DTC hos os i de seneste tre sæsoner, og vandt de to, så det har været en førsteprioritet at få ham med os videre til TCR. Jeg ser Kasper som en af de bedste kørere, vi har herhjemme, og jeg ser ham bestemt som en af mesterskabsfavoritterne til TCR Denmark i 2020.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: