Triumf for Dennis Lind i Barcelona: Vinder 24-timersløb med Lamborghini

Foto: Dennis Lind Racing

BARCELONA, SPANIEN, 2. SEPTEMBER 2019 – Den danske Lamborghini-fabrikskører Dennis Lind have en optimal weekend på Circuit de Barcelona-Catalunya, hvor han sammen med Lamborghini og Barwell Racing vandt et af 24H Series-kalenderens højdepunkter: 24-timersløbet på Circuit de Barcelona-Catalunya.

– Vild følelse at krydse målstregen! Jeg kørte mit allerførste 24-timersløb i januar, og at vinde i tredje forsøg er helt fantastisk. Kæmpe tak til mine tre teamkammerater og resten af holdet bag Barwell Racing – og ikke mindst Lamborghini, som gav mig den her opgave med meget kort varsel. Jeg er meget, meget glad, lyder det fra den 26-årige racerkører.

Dennis Lind både startede og sluttede forrest i det 24 timer lange løb, som blev flaget grønt lørdag klokken 12.00. Danskeren leverede nemlig også en suveræn indsats i kvalifikationen, hvor han var hurtigste kører i det totale felt på knap 50 biler.

Dennis Lind, Adrian Amstutz, Leonid Machitski og Patrick Kujala stillede op i den hurtige A6-Pro-klasse, hvor Lamborghini-kvartetten skulle konkurrere mod de bedste GT3-biler fra topproducenter som Porsche, Ferrari og Mercedes-AMG.

Dennis Lind: Nervepirrende indtil sidste omgang


Det var derfor en benhårdt løb for de fire kørere, som konstant var under pres, selvom den gule Lamborghini konstant formåede at være med i kampen om sejren. Helt ind i sidste time var der kun få sekunder ned til den nærmeste konkurrent, og da danskeren kørte over målstregen, havde bilen tilbagelagt 690 omgange, svarende til 4.655 kilometer, hvilket er rekord for et 24-timersløb på den spanske Formel 1-bane.

– Det var nervepirrende helt frem til sidste omgang, for vi vidste aldrig helt, om vi havde brændstof nok til at sikre sejren. Heldigvis lykkedes det, og det er klart en af de fedeste sejre i min karriere indtil videre. Jeg håber, der kommer mange flere af dén slags. Stærkt arbejde af hele teamet, lyder det fra Dennis Lind.

Næste opgave for Dennis Lind er niende afdeling af British GT Championship om to uger, hvor danskeren igen stiller op for WPI Motorsport. Danske fans kan imidlertid opleve Dennis Lind allerede den kommende weekend, hvor han stiller op i en Lamborghini Super Trofeo-racer i forbindelse med Grand Prix Danmark på Jyllandsringen.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: