Bare to uger efter løbet i Aarhus’ gader er TCR-feltet igen klar til at dyste. Denne gang på FDM Jyllandsringen, hvor Madbull Racing glæder sig til at komme tilbage på hjemmebane.

Ved Classic Race Aarhus sikrede Kim Lund Johansen sin og teamets første podieplacering i år med en tredjeplads i Trofeo-klassen. Og den slags giver blod på tanden.

Annonce:

– Det var en kæmpe forløsning at have en løbsweekend, hvor bilen kørte som på skinner og vi kom igennem uden skader eller defekter. Når vi så samtidig kunne køre hjem med en pokal i favnen er det klart at motivationen er høj, siger Kim Lund Johansen, der også har sat næsen op efter mere metal.

– Nu, hvor vi ved at bilen og opsætningen fungerer, tør jeg godt have en målsætning om at få en pokal mere med hjem. Det har været en udfordrende sæson, men når teknikken gør som vi vil, kan vi sagtens være med i toppen af Trofeo-kørerne – så det skal vi være.

Weekenden byder også på et gensyn med teamets trofaste sponsorer, der vender tilbage til Madbull Racing-teltet. At få gæsterne tilbage kommer også til at have betydning for Voel-køreren:

– Vi havde enkelte gæster ved Grand Prix Danmark, og til Classic Race Aarhus havde vi også glæden af at invitere en lang række sponsorer og venner af teamet – men det er reelt først i denne weekend, hvor vi har det helt klassiske setup fremme igen. Jeg ved at vores gæster glæder sig – men hele teamet glæder sig til at have opbakning og hyggelig stemning som del af løbsweekenden, siger Kim Lund.

Løbene i TCR Denmark vises i weekenden på TV2 Sport X fra klokken 13.45.

Madbull Racing

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply