Vil du være med til at designe en racerbil?

Foto: Ford Motor Company

Ford forener den fysiske og digitale verden med en unik kombination af bilproduktion og gaming, der beder om e-sportsverdenens hjælp til at designe den ultimative virtuelle racerbil. Det sker i forbindelse med, at Ford sidste år lancerede Fordzilla, der er virksomhedens første e-sportshold.

Projektet er døbt Team Fordzilla P1 og går ud på, at Ford inviterer e-sportsfølgere med ind i designprocessen på Fords første virtuelle racerbil. Det unikke tiltag er en forlængelse af Fords filosofi om menneskecentreret design – denne gang i en digital indpakning.

Samarbejdet er tilvejebragt af Fords designere og de fem Fordzilla-kaptajner fra Tyskland, Spanien, Storbritannien, Frankrig og Italien, der opfordrer e-sportsfølgere fra nær og fjern til at give deres besyv til racerbilens udformning gennem Twitter-afstemninger ad flere omgange. Afstemningerne vil komme i flere bølger og handle om de vigtigste designelementer: Skal racerbilen have ét eller to sæder? Hvilken slags motor skal den have? Og hvad med hjulene?

”I den virtuelle verden elsker vi at sidde bag rattet i vores drømmebiler, men de er jo gengivelser af biler i den virkelige verden. Så det bliver spændende at opleve første gang bag rattet i Team Fordzilla P1-racerbilen, som vi selv skaber i samarbejde med e-sportsmiljøet,” forklarer Angelo Bülow, som er Fordzillas kaptajn i Tyskland.

Team Fordzilla P1 løb af stablen i sidste uge og har allerede fået mere end 80.000 samlede stemmer indtil videre. Projektet kan følges løbende på Twitter og Instagram.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: