Rebellion og Peugeot samarbejder om Hypercar-comeback

Rendering: Rebellion/Peugeot
Foto: Rebellion/Peugeot

Peugeot annoncerede forleden, at de vender tilbage til langdistanceracing fra 2022. Men nu er der nyt i sagen, for Peugeot kommer ikke med indsatsen på egen hånd – det bliver i samarbejde med Rebellion Racing. Det har schweizerne annonceret i dag.

Samarbejdet er ifølge Rebellion drevet af Peugeots valg om at vende tilbage til endurance, og samtidigt har Rebellion jo været aktive i WEC i det, der nærmer sig et årti. Fra nytår vil det tekniske hold samles for at få projektet og ikke mindst samarbejdet mellem Peugeot Sport og Rebellion sat på skinner.

Jean Philippe Imparato, CEO for Peugeot Automobiles siger i pressemeddelelsen, at han især glæder sig over at kunne få det franske mærke tilbage til blandt andet Le Mans i samarbejde med en frisk samarbejdspartner:

– Peugeot har stået bag en lang række af endurance racings største momenter med både benzin og diesel i tanken. I dag retter vi opmærksomheden mod en ny udfordring med hybridteknologi. Vi er stolte af at se, hvor varmt nyheden om vores tilbagekomst til serien blev modtaget. Jeg er meget entusiastisk omkring programmet, specielt fordi vi kommer til at arbejde sammen med stærke kræfter fra Rebellion, som længe har bevist deres passion og jagt på perfektion – tendenser, som passer perfekt med vores egne værdier hos Peugeot.

Programmet kommer på banen i 2022, og får base i Versailles-Satory, som ligger nær Paris, forklarer Jean-Marc Finot fra PSA Motorsport:


– Vi er glade for at kunne gå sammen med et af de store navne i endurance racing. Rebellions erfaringer fra WEC vil blive et stort aktiv for os, og vi agter at samle det stærkest mulige hold til opgaven. Rollerne bliver fordelt på vores forskellige kompetencer, og får base i Versailles-Satory.

Peugeot vender tilbage til FIA WEC og Le Mans

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: