Romain Grosjean skifter til Hypercars i 2024 med Lamborghini

R. Grosjean - November 2022 - Photo Michele Riccomini
Foto: FIA WEC/Lamborghini

Mens der bliver kørt masser af testkilometer i den nye generation af hypercars frem mod debuten for blandt andre Porsche, Acura og Cadillac i 2023, så er den næste generation også på vej mod 2024, hvor Lamborghinis nye samarbejde med Iron Lynx skal køre i FIA WEC og IMSA.

Lamborghini har således præsenteret Romain Grosjean som en del af deres lineup her til morgen dansk tid. Grosjean træder allerede efter nytår ind som officiel fabrikskører for Lamborghini og slutter sig således til Andrea Caldarelli og Mirko Bortolotti som testkører på projektet.

Kører GT3 til Daytona 2023

Den nye rolle betyder samtidigt at vi allerede i 2023 får Grosjean at se i sportscars, og han skal blandt andet køre en Huracan GT3 EvoII i Rolex 24 at Daytona til januar sammen med Bortolotti og Caldarelli. Fjerdekøreren til dét projekt er ikke på plads endnu.

– Det er først og fremmest en kæmpe ære at blive en del af Lamborghini. Det er et ikonisk brand for alle der elsker biler, og det gælder naturligvis også mig og mine børn. Derudover ser jeg frem til to ting – først at få prøvet at køre Daytona i GT3-raceren, som har vist sig meget succesfuld der, og at det kan ske sammen med et så godt team som Iron Lynx. Dernæst glæder jeg mig til at blive en del af udviklingen af den nye LMDh. Jeg er så heldig allerede at have set bilen, og det tegner til at blive et utroligt projekt. Hele kategorien bliver virkelig spændende med så mange producenter på plads, og her glæder jeg mig til at give Lamborghini sit spot i rampelyset.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: