Ronnie Bremer kører TCR Denmark i 2021

Foto: Kim Gripping/TCR Denmark

Mens optakten til TCR Denmarks femte afdeling i den kommende weekend ruller derudad, så er nyhederne om næste års sæson også i fuld gang.

Senest meldte Peugeot Sport ud, at man har sikret sig Casper Elgaard fra næste sæson – og det efterlod et tomt sæde hos svenske TPR Motorsport. Det sæde har teamchef Toni Persic nu fundet en kører til – og det bliver Ronnie Bremer.

– Jeg er sikker på, at Ronnie vil gøre en stor forskel på vores hold. Vi er med for at køre om titlen, og det er klart vores målsætning. Han kommer med rigtig meget erfaring og viden til vores team, og det bliver super vigtigt for os, siger Toni Persic og fortsætter:

– Vi kom rigtig godt ind i den her sæson med Casper, som har gjort et stort stykke arbejde for os. Det er ærgerligt, at vi skal ud og kæmpe mod ham, der lærte os så meget – men sådan er motorsport også, tilføjer han.

TPR Motorsport kører i år TCR Denmark med Casper Elgaard som kører. Til 2021 bliver det med to biler – som køres af Ronnie Bremer og William Nyberg.

Klar med to biler


Samtidigt ligger det også fast, at det svenske team stiller med to biler i 2021. Andenbilen bliver kørt af TCR Denmarks første svenske kører. Det er unge William Nyberg, Toni Persics søn, som sidder i den bil. Toni Persic ser derfor ekstra frem til at komme i gang med 2021:

– Det er super spændende at få William ud at køre i TCR. Han har gjort en god figur i bilerne indtil nu, og det er vel altid sådan, at hvis man går op i motorsport, så vil man også gerne se sin søn gøre det godt ude på banen. Det ved jeg, at han kan.

– Samtidigt er det fantastisk at vi kan arbejde videre med teamet, som indtil nu har gjort et kanon stykke arbejde på et i øvrigt lavt budget, forklarer Toni Persic.

For Ronnie Bremer er der tale om et skifte, men på mange måder også et comeback til forhjulstrukne touringcars, når han i 2021 er til start for det svenske Honda-team:

– Jeg forventer helt klart, at vi kan køre med om titlen. Det er derfor, vi er med. Men det er en ny klasse og nye tider, og det bliver spændende. Det hele kom i gang ved, at Toni bød ind og sagde, at han manglede en kører – og det har vi nu kunnet lande en aftale omkring, forklarer Ronnie Bremer.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: