Sebastian Øgaard sikrede mesterskabspodie i Eurocupfinale

Foto: Dutch Photo Agency

Et mesterskab var målet for Sebastian Øgaard, som stillede op til sæsonfinalen i Europcup-3 med muligheden for at kæmpe med om titlen. Trods god fart under forberedelserne til den afgørende weekend lykkedes det imidlertid ikke for danskeren at sikre de nødvendige point til en titelsejr, men en samlet tredjeplads i det endelige mesterskab er alligevel godkendt.

– Det var op ad bakke denne weekend, desværre. Farten var rigtig god frem til kvalifikationen, og derfra var det en svær kamp. Når dèt er sagt, så er jeg bestemt glad for at ende på podiet i det samlede mesterskab i min debutsæson. Eurocup-3 er en udfordrende serie med en masse hurtige kørere og dygtige teams, så et mesterskabstrofæ er absolut godkendt, lyder det fra Sebastian Øgaard.

Sebastian Øgaard sluttede weekendens to ræs lige på henholdsvis en fjerde- og en sjetteplads. Ud af årets 16 løb i har danskeren sikret syv podieresulter inklusive en sejr. Samtidig er det værd at fremhæve, at Øgaard som den eneste kører har scoret point i samtlige af sæsonens ræs.

– Jeg vil gerne sige tak til hele holdet bag MP Motorsport og til mine partnere for en sæson, hvor jeg virkelig føler, at jeg har udviklet mig. Vi nåede ikke vores mål om et mesterskab, men sæsonen har ført en masse andre gode ting med sig. Jeg har netop gennemført to gode tests med et LMP2-team (Algarve Pro, red.) og et GT3-hold (WRT), og der venter flere spændende ting rundt om hjørnet. Jeg glæder mig til at løfte sløret for, hvad der skal ske i 2024, slutter Sebastian Øgaard.

Sebastian Øgaard Racing


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: