Le Mans Virtual: Dansk pole position i optakten til ACO’s digitale Le Mans

Foto: Xynamic/Gary Parravani

Det var en fortrøstningsfuld Jesper Pedersen fra ByKolles – Burst ESport, som vi kunne bringe en optakt med i går – og den optimisme havde østjyden helt klart noget at have i.

Han starter nemlig dagens virtuelle Le Mans fra pole position, efter simrace-kollegaen Jernej Simoncic satte det hele på plads i fredagens kvalifikation. Sloveneren landede i den 20 minutter lange session en tid på 3.23.380, hvilket ingen kunne overgå. I kampen om pole kom E-Team WRT tættest på med simracer Arne Schoonvliet ved rattet.

Porsche topper tabellen i GTE, mens Aston Martins #95 med Nicki Thiim og Lasse Sørensen blev bedste danske GT-bil. Foto: Xynamic

Porsche topper GTE

I den med danske øjne tungt besatte GTE-kategori er det imidlertid Porsche, der satte tonen fredag aften. #93 og #91 tog henholdsvis pole og andenbedste tid, mens vi finder de første danskere på femte position, hvor Aston Martins #95 med Nicki Thiim og Lasse Sørensen på kørerlisten endte.

12. bedste tid endte Ferraris dansk/italienske konstellation med Nicklas Nielsen og Kasper Stoltze på, mens Corvette Racings bil med Jan Magnussen og Dennis Lind åbner ballet fra 15. position, når de sætter sig i simulatoren i Roskilde i eftermiddag.


Du kan se eller gense kvalifikationen her:

Virtual Le Mans preview #2: Dansk simracer samarbejder med ByKolles

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: