TCR Denmark når milepæl: På Gallups top 10 for TV2 Sport

19092021KG_0183_original
Foto: TCR Denmark

TCR Denmark er vist live siden seriens start i 2020. I år skiftede TCR Denmark til TV2 Sport, og siden da har seertallene været i hastig fremgang. I weekenden blev Classic Race Aarhus intet mindre end en ny rekord for serien.

Gallups seneste måling har nemlig fået TCR Denmark ind på listen over de mest sete programmer på TV2 Sport, da 47.000 seere søndag eftermiddag tunede ind og så løbene fra Mindeparken i Aarhus. Det er en ny rekord for serien, og det gør TCR Denmarks sending til det 7. mest sete program i den seneste uge på TV2 Sport, forklarer bestyrelsesformand Bent Dyhre Hansen:

– Det er jo en milepæl for os at være i top 10 på TV2 Sport. Det er glædeligt for dansk motorsport, og det vidner om, at interessen for det tætte ræs i TCR Denmark er stor. Meningen med TCR har altid været at komme bredt ud til de danske fans og at give familien Danmark fantastiske motorsportsoplevelser med biler, de kender ude fra vejene, forklarer Bent Dyhre Hansen.

Rekorden for TCR Denmark glæder også seriens administrerende direktør, Martin Jensen:

– Det, vi som organisation arbejder med hver eneste dag, er at give vores teams og kørere de bedst mulige betingelser og den optimale synlighed. 47.000 seere i søndags er et klart bevis på, at vi leverer stor synlighed. Et fantastisk resultat for serien, og som virkelig giver os mod på mere.


TCR Denmark er tilbage på asfalten om to uger – i weekenden den 2-3. oktober går det løs på FDM Jyllandsringen, og igen er det live på TV2 Sport.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: