TCR Germany er tilbage i 2024

ADAC TCR Germany, 9. + 10. Rennen Lausitzring 2022 - Foto: Gruppe C Photography
Foto: TCR Germany/ADAC GT Masters/Gruppe C Photography

TCR Germany har haft et svært 2023, for serien blev ikke kørt – men i 2024 er den tyske spydspids i standardvogne tilbage på programmet syd for grænsen. Bag comebacket står Franz Engstler, der har genindtaget stolen som promotor for serien og stiller først og fremmest med målet om at få visket tavlen ren og få samlet et stærkt felt på de tyske baner.

Foruden Franz Engstler er andre kendte navne også tilbage i spidsen for serien, for TCR Germany bliver fremover hjulpet på vej af BG Sportpromotion bedre kendt som Rene Binna og Christoph Gerlach, ligesom Kurt Treml også er en del af ledelsen på det nye hold.

Treml har i øvrigt også en lang forhistorie i tyske standardvogne som en del af Franz Engstlers team – med hvem en del danske fans nok husker Martin Andersens tyske mesterskabssejr i 2022.

Den nye kalender for TCR Germany starter med testdag på Salzburgring og dernæst to runder sammen med TCR Eastern Europe på Red Bull Ring og Slovakiaring, inden der er Nürburgring i slutningen af juni, Hockenheim i august og en ny tur til Salzburgring i september. Den 11-13. oktober rundes det hele af med tysk mesterskabsfinale på Nürburgring.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: