Med de nye Hypercars på vej i 2020 kunne man fristes til at tro, at Toyota ville kalde det en dag for sit engagement i LMP1-Hybrid med udgangen af denne sæson i WEC. Men japanerne tager en sæson til – det står klart med dagens udmelding fra Toyota Motor Corporation, som bekræfter, at de også vil køre den kommende 2019/2020 World Endurance Championship Super Season.

Toyota nåede i 2018 deres længe ventede Le Mans-sejr efter mange års forsøg, ligesom japanerne i øjeblikket fører den nuværende sæson i WEC. Nærmere detaljer følger, hedder det i en udsendt pressemeddelelse.

Annonce:

Toyota går i 2019/2020 ind i sin syvende sæson i træk i WEC i sin nuværende form. Holdet ventes at fortsætte med TS050, som den nuværende model hedder.

8⃣ Races 🏁

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply