Med de nye Hypercars på vej i 2020 kunne man fristes til at tro, at Toyota ville kalde det en dag for sit engagement i LMP1-Hybrid med udgangen af denne sæson i WEC. Men japanerne tager en sæson til – det står klart med dagens udmelding fra Toyota Motor Corporation, som bekræfter, at de også vil køre den kommende 2019/2020 World Endurance Championship Super Season.

Toyota nåede i 2018 deres længe ventede Le Mans-sejr efter mange års forsøg, ligesom japanerne i øjeblikket fører den nuværende sæson i WEC. Nærmere detaljer følger, hedder det i en udsendt pressemeddelelse.

Annonce:

Toyota går i 2019/2020 ind i sin syvende sæson i træk i WEC i sin nuværende form. Holdet ventes at fortsætte med TS050, som den nuværende model hedder.

8⃣ Races 🏁

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Skriv et svar